Başkan Şükrü Köken: Deprem Bölgesine Yardımlar Devam Ediyor

TAKİP ET

11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş depremi sonrasında ülkemizin her köşesinde yardımlar devam ediyor.

STK'lar da bu yardımların önemli bir parçası haline geldi. TESKON, EDEF ve AFDÜSID gibi sektörün önde gelen kuruluşları, Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde zarar gören vatandaşlarımıza yardım eli uzattı.

13.5 milyon vatandaşımızın etkilendiği deprem sonrasında, 60.000 can kaybı yaşandı ve binlerce insan yaralandı. Felaketin etkisiyle evsiz kalan vatandaşlarımıza destek olmak için, tüm ülke seferber oldu ve yurt içi ve yurt dışından yardımlar geldi. Sivil toplum kuruluşları da kendi bünyelerinde yardım kampanyaları başlattılar.

TESKON, EDEF ve AFDÜSID gibi sektörün önde gelen kuruluşları, Kahramanmaraş depremi sonrasında bölgeye yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor. Afyonkarahisar'dan destek veren paydaşlara ve üye illere teşekkür eden AFDÜSID Başkanı Şükrü KÖKEN, devlet ve milletin el ele vererek acılara şifa olmaya çalıştığını belirtti.