Başkan Recap Bozkurt'tan Çat Kapı Ziyaretleri !!

TAKİP ET

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt mahalle ziyaretlerini sürdürerek vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileniyor

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Baş Mahallesinde vatandaşları ziyaret etti. Başkan Bozkurt ziyaretleri sırasında belediyenin hizmetlerine ve beklentilere ilişkin görüş alışverişinde bulunuyor. 

 

Mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ettiğini belirten BaşkanBozkurt,”Sorunları çözmek için elbirliğiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyenin temel hizmetleri kadar hemşehrimizle birlikte olmayı önemsiyorum. Bizi seçen ve belediye başkanlığı makamına getiren hemşerilerimiz bizim için önemli ve bize sunacakları görüşleri değerlidir.Gönül Belediyeciliği anlayışıyla yola çıktığımız günden bu yana da bunun gayretini gösteriyoruz. Zira bizler, yalnızca seçim dönemlerinde değil, her zaman hemşehrilerimizle bir aradayız. Mahallelerimizin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını her fırsatta yine hemşehrilerimizden dinleyerek bunun sonucunda çözümler üretiyoruz.

 

Bu sayede Şuhut’umuzun her bir mahallesi, sokağı ve insanı gerekli hizmete kavuşmuş oluyor. Hemşehrilerimizle el ele gönül gönüle vererek yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz.”dedi.