Başkan Öztaş'tan Kadın Personele 8 Mart Sürprizi!
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde belediye birimlerini gezerek kadın personelin gününü kutladı. Başkan Öztaş, "Dünyayı kadınların emeği güzelleştiriyor" mesajı verdi.
Sandıklı Belediyesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Başkan Adnan Öztaş’ın gerçekleştirdiği anlamlı ziyaretlerle kutlandı. Belediye bünyesinde, farklı birimlerde görev yaparak ilçeye hizmet üreten kadın personel, sabahın ilk saatlerinde Başkan Öztaş’ın sürpriziyle karşılaştı. Tek tek birimleri gezen Başkan Öztaş, mesai arkadaşlarının gününü kutlayarak özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti.
"Kadınlar Hayatın Her Alanında Temel Taşıdır"
Ziyaretler sırasında samimi açıklamalarda bulunan Başkan Adnan Öztaş, kadınların sadece aile hayatında değil, toplumsal kalkınmada da kilit rol oynadığını vurguladı. Sandıklı’nın daha modern ve yaşanabilir bir ilçe olması için ter döken kadın çalışanların emeğinin her türlü takdirin üzerinde olduğunu belirten Öztaş, kadınların gücü ve ilhamıyla dünyanın çok daha güzel bir yer haline geldiğini ifade etti.
Şehit Annelerine Özel Selam
Başkan Öztaş, kutlama mesajında özel bir parantez de açtı. Başta vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizin emaneti olan anneler olmak üzere, tüm kadınların 8 Mart’ını kutladığını dile getirdi. Belediye personelinin memnuniyetle karşıladığı ziyaretler, Başkan Öztaş’ın tüm kadınlara sağlık, huzur ve başarı dolu bir ömür dilemesiyle sona erdi.
Haber: Afyon Kent Haber – Mustafa Şengül