Başkan Niyazi Akgedik'ten Öğrencilere Kırtasiye Malzemesi Desteği

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesi Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik, okulların açılmasıyla birlikte geleneksel hale gelen kırtasiye malzemesi dağıtımını bu yıl da sürdürdü. Akgedik, önceki gün 315 öğrenciye tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kırtasiye paketleri dağıttı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaylabağı kasabasındaki öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtımı yapıldı. Toplamda 190 ilkokul ve 125 ortaokul öğrencisi olmak üzere 315 paket kırtasiye malzemesi, öğrencilere tek tek teslim edildi.

Başkan Akgedik, dağıtım sırasında yaptığı konuşmada, 2014 yılından bu yana geleneksel hale getirdikleri kırtasiye malzemesi dağıtımını hatırlattı. Okul kitaplarının paralı satışını sona erdiren ve tüm çocuklara ücretsiz kitap dağıtan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan ilham aldıklarını belirten Akgedik, "Kitaplar devletten, kırtasiye malzemeleri bizden" dedi.

Çocukların eşit şartlarda eğitim almasını hedeflediklerini ifade eden Akgedik, "Hedefimiz kasabamızı eğitimde bir adım öteye taşımaktır. Bir tek yavrumuzun bile boynu bükük kalmamalıdır. Rabbim bize sözümüzü tutma imkanı verdi. Eğitime yapılan yatırım, geleceğimizin temelidir ve bizi daha ileriye götürecektir" şeklinde konuştu.

Okul müdürleri ve öğretmenler ise öğrencilere verilen kırtasiye desteğinden memnuniyetlerini dile getirdi. Başkan Akgedik'in bu tür desteklerin çocukların eğitimine önemli katkılar sağladığını gösterdiğini belirttiler