Başkan Muammer Işıklı, halka açık dezenfeksiyon kabini kurdurdu

TAKİP ET

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı ilimizde bir ilki gerçekleştirdi. Başkan Işıklı, belediye girişine koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon kabini yerleştirdi. Vatandaşlar ve çalışanlar, kabinde dezenfekte olarak belediyeye giriş yapıyor.  

Başkan Muammer Işıklı, halka açık dezenfeksiyon kabini kurdurdu

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı ilimizde bir ilki gerçekleştirdi.

Başkan Işıklı, belediye girişine koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfeksiyon kabini yerleştirdi. Vatandaşlar ve çalışanlar, kabinde dezenfekte olarak belediyeye giriş yapıyor.
  
Düzağaç Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı belde de tedbirlerini artırdı. Bu kapsamda, bir hayırsever tarafından belediyeye dezenfekte kabini hediye edildi. Belediyenin girişine yerleştirilen dezenfekte kabini sayesinde vatandaşlar ile çalışanlar, elbiseleri ile kabine girerek dezenfekte olup binaya giriş yapıyor. Dezenfekte kabini vatandaşlarında hizmetine sunuldu
 
“Belediye personeli dezenfekte olarak mesaiye başlıyor”

Dezenfekte kabinini belediyeye hediye edenlere teşekkür eden Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, Belediye personelinin dezenfekte olarak mesaiye başladığını belirtti. Başkan Işıklı, “Hizmetin öncüsü Düzağaç Belediyesi olarak halkımıza hizmet için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Koronavirüsle mücadele de Okyonus Kazan Firmasından Bayram Küren, Bilal Küren ve Ömer Küren kardeşlerimiz belediyemize dezenfeksiyon kabini hediye etmişlerdir. Düzağaç halkım adına kendilerine teşekkürlerimi sunarım. Dezenfekte kabini sayesinde vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile belediyemize girerek işlerini yaptırabilecekler. Belediye hizmetlerini yerine getirmek üzere sahada bulunan personeller bu kabinde dezenfekte olarak işbaşı yapıyor. Dezenfekte kabininden kasabamızda yaşayan vatandaşlarımızda faydalanabilecekler. Belde halkımıza en iyi ve en hızlı hizmeti sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 


düzağaç belediyesi