Başkan Mehmet Zeybek öğrencilerle söyleşi yaptı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon OSB'de bulunan kolejde hizmet veren Elektrik, Elektronik, Makine, Motor ve Mekatronik Bölümlerini ziyaret etti.  

Zeybek Kolejin kurucularından okulun faaliyetleri ile ilgili veriler aldı. Öğrencilerle söyleşi yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, başarının sırrını açıklayarak tavsiyelerde bulundu.

Hayatın her kademesinde bütün zorlukları bire bir yaşayarak bu günlere yaklaştığını ifade eden Zeybek öğrencilere; “Gerek eğitim hayatınızda gerekse sonrasında giriştiğiniz bir işte ve kararlarınızdan katiyen geri ismim atmayın” şeklinde seslendi. Milli Türk Talebe Beraberindeki öğrencilik hayatında siyasi parti çalışmalarına başladığını ifade eden Başkan Zeybek; “O gün bugündür çizgimizden hiç sapmadan yolumuza devam ediyoruz.  Bu da sizin bir işe karar verdiğiniz vakit dik durmanızı gerektiriyor.  Hayatta dik ve kararlı durduğunuz prosese başaramayacağınız hiçbir iş yok. Okumaktan korkmayın düşünce sahibi olun” dedi.

Başkan Zeybek, konuşmasına şu şekilde devam etti; “İmam-ı Şafi'ye ‘Fitnenin çok bulunduğu dönemde doğruyu nasıl buluruz?’ diye sormuşlar. O da; “Düşman oklarını takip edin o sizi doğruya götürür” demiş. Şimdi bakıyoruz; Amerika, İsrail, Fransa, Almanya, Fetö ve içimizdeki hainler Türkiye’deki idareye karşı. Demek ki biz doğru yoldayız.  Bu ülkede yaşam sürdürmek istiyorsak başımızdaki insanlara da ülkemize de sahip çıkmak mecburiyetindeyiz.” Başkan Zeybek söyleşinin sonrasında öğrencilerin sorularına da cevap verdi.