Başkan Koyuncu: Üreten kadınlarımızın her zaman yanındayız

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Emirdağ Kadın Kooperatifini ziyaret etti. Üretici kadınlar ile bir araya gelerek sohbet eden Başkan Koyuncu, Üreten kadınlarımızın her zaman yanındayız dedi.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu yaptığı ziyarette şu ifadelere yer verdi

Üreterek ailesine ve ülke ekonomimize katkıda tespit edilen kuvvetli kadınları Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ziyaret etti.  Kadınların üretken bireyler olarak toplumsal hayata katılmalarını ve el emeklerini değerlendirmelerini sağlamak hedefiyle kooperatif çatısı altında buluşturduklarını ifade eden Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kadınlarımızla sohbet ederek yapımcı kadınlarımızın talepleri değerlendirildi.  Başkan Koyuncu, “İlçemizde tespit edilen hünerli elleri meydana çıkarmak ve hünerli ellerle meydana gelen ürünleri vatandaşlarla buluşturmak istiyoruz. Kadın Kooperatif’imizin temel hedefi da budur. Bunları yapar iken de hem üretime katkı da bulunmak hem de o ailelerin kendi ailesi bütçesine katkı da bulunması amacıyla kooperatifimizi kurduk. Arkadaşlarımız çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiler”

“Belediye olarak yapan kadınlarımızın her vakit yanısırayız”
Belediye olarak Üreten kadınların her vakit yanısıra olacaklarını sözlerine ekleyen Başkan Koyuncu, “Kadınlarımızın hayatta ekonomik anlamda söz sahibi olmaları amacıyla çalışıyoruz. Üreten kadınlarımızın her vakit yanısırayız. Kadınlar burada hoş süre geçiriyor ilaveten aile bütçelerine de katkıda bulunuyorlar. Burada kooperatif yöneticilerimize ve çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Hem de desteklerini bizden hiçbir vakit esirgemeyen Kaymakamımız Osman Bilici’ye de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.