Başkan Koyuncu, Öğrencilerle Ekolojik Atölyelerde Çiçekleri Toprakla Buluşturdu

TAKİP ET

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği ekoloji temalı atölye çalışmalarıyla yetiştirilen çiçekleri toprakla buluşturdu.

Emirdağ Belediyesi tarafından başlatılan atölye çalışmalarında öğrenciler, Emirdağ Belediyesi Üretim Serasında ekilen süs bitkilerini okul bahçesine dikti.

Başkan Koyuncu, Emirdağ Merkez Anaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere yakından ilgi gösteren Koyuncu, onlarla birlikte okul bahçesine çiçekler dikerek can suyu verdi.

Emirdağ Belediyesi olarak çocukların çevreye duyarlı ve bilinçli tüketim konusunda farkındalık kazanmalarını önemsediklerini vurgulayan Başkan Koyuncu, "Ekolojik atölyeler aracılığıyla sürdürülebilir yaşamı deneyimlemeleri ve doğayla etkileşimde bulunmaları için üretim seramızda yetiştirdiğimiz süs bitkilerini toprakla buluşturduk. Çocuklarımız kendi yetenekleriyle, kendi elleriyle doğayla uyumlu bir şekilde bir şeyler üretebilsin diye bu çalışmalara öncelik veriyoruz. Bu çiçekler, onların kalplerinde özel bir yer edinecek ve sağlıklı, çevreci bir nesil olarak yetişmelerine katkı sağlayacak" dedi.

Başkan Koyuncu, çocuklarla birlikte yapılan aktivitelerden büyük keyif ve mutluluk duyduğunu belirterek okul yönetimine de teşekkürlerini iletti. Emirdağ Belediyesi'nin çocuklarla birlikte gerçekleştirdiği ekoloji atölyelerinin çevre bilincinin oluşmasına ve sürdürülebilir yaşamın teşvik edilmesine önemli bir katkı sağladığı belirtildi