Başkan Fatma Şahin kitap kafede gençlerle bir araya geldi

TAKİP ET

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kurumun yapısında hizmet veren kitap kafede gençlerle bir araya geldi.

Başkan Şahin, 1 Ocak’tan itibaren gençlere yönelik çoğu avantajın ve armağanların olduğu “Genç Kart” uygulamasını başlatacaklarının müjdesini verdi.

“Genç Dostu Şehir” kapsamında projelerine devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, büyükşehir yapısında hizmet veren Düztepe Kitap Kafe’den yararlanan gençlerle bir araya geldi.

Gençlerle sohbet eden Başkan Fatma Şahin, “Genç Kart” uygulamasına 1 Ocak’tan itibaren başlanılacağını müjdeleyerek, “Bize ait kültür ve spor tesislerimizden yararlanan gençlerimiz hiçbir ücret ödemiyor. Ama kullandığınız tesisin bir puanı belirlenecek. Bu programlamayı kullanarak bu tesislerden yararlandığınızda biriktirdiğiniz puana göre tablet, bisiklet, eşofman ve çoğu armağan daha armağan edilecek” diye konuştu. Uygulama ile ilgili detaylar veren Şahin, Gazi kentte 600 binden çok öğrenci olduğunu söyledi, ulaşımdan, çoğu değişik hizmete kadar özel indirimlerin olacağını aktardı.