Başkan Erdoğan, seçim startını Afyon'da verecek!

TAKİP ET

Türkiye'de 2023 Mayıs ayında gerçekleştirilecek seçimler öncesi siyasi partilerin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da seçim startını vereceği mitingler için yola çıkıyor. Başkan Erdoğan'ın seçim mitingleri için ilk durağı, 18 Nisan Salı günü Afyonkarahisar olacak.

Başkan Erdoğan, Afyonkarahisar'da Arkeoloji Müzesi ve bazı tesislerin açılışını gerçekleştirecek. Ayrıca, AK Parti'nin seçim beyannamesini de burada açıklayacak. Başkan Erdoğan, mitingde partisinin seçim hedefleri ve vaatleri hakkında da konuşacak.

AK Parti'nin seçim beyannamesini açıklamasıyla birlikte vekil adaylığı listesinde de değişime gidileceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, 3 yeni ismin aday listesine dahil edileceğini aktardı.

Başkan Erdoğan'ın Afyonkarahisar'daki mitinginin ardından, ikinci durağı Denizli olacak. 19 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek mitingde Başkan Erdoğan yine partisinin seçim vaatleri ve hedefleri hakkında konuşacak.

Öte yandan, seçim çalışmalarının bayram tatili nedeniyle kısa bir ara vereceği belirtiliyor. Seçim çalışmalarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ardından tekrar başlanacak.

AK Parti'nin seçimlere yönelik çalışmaları sürerken, diğer siyasi partiler de sahaya inerek seçmenlerle buluşmaya devam ediyor. Seçim yarışının giderek kızışacağı Türkiye'de, partilerin vaatleri ve adayları seçmenlerin tercihlerini belirleyecek.

Erdoğan seçim Ak Parti miting