Başkan'dan Afjet Afyonspor'a Baklava dopingi !

TAKİP ET

Afjet Afyonspor Kulübü Başkan Engin Gökdemir ve yöneticiler yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Afjet Afyonspor'un antrenmanını yönetim kurulu üyeleri ile beraber izledi. Başkan Gökdemir gerçekleşen antrenman sonrası Jetlere , baklava ikram etti.

Kulüp Başkanımız Engin Gökdemir ve yöneticilerimiz yeni sezon öncesi antrenmanı ziyaret ederek futbolcularımıza baklava ikramında bulundu.

Afyon Spor HaberleriAfjet Afyonspor Kulübü Başkan Engin Gökdemir yeni sezon hazırlıklarını Afyon Zafer Stadyumunda sürdüren Afjet Afyonspor’un antrenmanını yönetim kurulu üyeleri ile beraber izledi. Başkan Gökdemir antrenman sonrası futbolculara, baklava ikram etti.
 
Başkan Engin Gökdemir  “2.Lig yeni sezonunda futbolculara başarı dileğinde bulunmak, onlara moral vermek için takımımızın idman programına geldik. Yeni sezon öncesi takımımızı ziyaret ettik. Gördüğümüz kadarıyla takımdaki hava, moral ve motivasyon çok güzel. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize destek olmak adına yönetim olarak her zaman yanlarındayız'' dedi."