Başkan Çöl, Yeni SGK binası Sandıklı'ya hayırlı olsun

TAKİP ET

Sosyal Emniyet Kurumu Başkanı İsmail Yılmaz, Sosyal Emniyet İnşaat ve Emlak Daire Başkanı Ersel Kurt, Afyonkarahisar Sosyal Emniyet İl Başkanı Samet Fidan'dan meydana gelen kurul ilçemizde araştırmalarda bulundular.

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve Kaymakam Eflatun Can Tortop doğrulusunda karşılanan kurul ilk olarak Sandıklı Belediyesi makam odasında Başkan Mustafa Çöl ile düşünce alış verişinde bulunarak ilçemizle alakalı kendilerinde bulgular aldılar.

Sosyal Emniyet Kurumu Başkanı İsmail Yılmaz’a ilçemizi ziyareti ötürü bakır el işi hediyelik takdim eden Başkan Mustafa Çöl, kurulle beraber ilçemizde kısa bir araştırma turunu katıldılar.

Burada bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çöl; “Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in destekleriyle, Sandıklımıza inşallah yeni SGK binası yapılması tarafında SGK Başkanı İsmail Yılmaz beyden söz aldığımız amacıyla ilçemiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Bir ay ortamında ihale süreci başlayıp, bir sene ortamında yeni binasında hizmet verecek olan SGK kurumu amacıyla aşağı yukarı 6 Milyon lira harcanacak. Ben bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan SGK Kurum Müdürümüz İsmail Yılmaz ve Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek başta olmak üzere emeği geride bıraktığımız herkese teşekkür ediyorum. Sandıklımız her şeyin en güzeline en iyisine layık. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.