Başkan Çöl Hüdai Restoranı ziyaret etti

TAKİP ET

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Hüdai Kaplıcalarında yenilenen mekânı ile hizmet verecek olan Hüdai Restoranı ziyaret etti.

Sandıklı Haber - Başkan Mustafa Çöy yaptığı açıklamada İç ve dış tasarımı ile farklı bir konsept olarak hazırlanan Hüdai Restoran, vatandaşların hep göz zevkine hem de damak zevkine hitap edecek şekilde güncellendi.



Hüdai Kaplıcalarında meşhur sıcak su içmelerini ziyaret eden Başkan Mustafa Çöl, buradaki vatandaşlar ile muhabbet ederek Sandıklı ve kaplıca hakkındaki görüşlerini sorarak kendileriyle istişarelerde bulundular.



Sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen sohbette Başkan Mustafa Çöl’e teşekkür eden vatandaşlar, Hüdai Kaplıcalarına hemen hemen her sene geldiklerini, her geldiklerinde sürekli bir değişiklik gözlemlediklerini, hizmet noktasında çok memnun olduklarının altını çizerek, kendisine işlerinde kolaylıklar dilediler.

 

hüdai kaplıcaları hüdai kaplıcaları sandıklı hüdai kaplıcaları telefon hüdai kaplıcaları belediye sosyal tesisleri fiyatlari hüdai kaplıcaları 128 apart evler