Baş Lezzethan Vasfi Pakman'dan Şuhut'a ziyaret

TAKİP ET

Baş Lezzethan Vasfi Pakman Şuhut'a ziyaret gerçekleştirdi

Lezzet Dernekleri Federasyon Başkanı ve Baş Lezzethan Vasfi Pakman tarafından gerçekleştirilen ziyarete Pakman’a Dünya Gazetesi Bilecik-Kütahya-Afyonkarahisar Bölge Temsilcisi Hatice Aydoğan Sökmen ve Dünya Gazetesi Afyonkarahisar muhabiri İbrahim Küçükkurt eşlik etti.

Şuhut Keşkek evinde düzenlenen kahvaltı programında Tescilli Şuhut Keşkeğinin tadına bakan Baş lezzethan pakman ”Misafirperverlikleri ile bizleri memnun eden Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Şuhut Kaymakamı Erkan Kaçmaz’a teşekkür ederim.

Tescilli Şuhut Keşkeğinin tadı gerçekten harika.12 saat süren pişirme zamanı beni çok etkiledi dedi. Şuhut keşkeği mutlaka tadılması gereken bi lesset dedi. 

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ise yaptığı açıklamada”Baş Lezzethan Vasfi Pakman’ı ve Dünya Gazetesi ailesini güzel ilçemiz Şuhut’ta ağırlamaktan onur duyduk. Güzel ilçemizi her platformda tanıtmaya anlatmaya el birliği ile devam ediyoruz”dedi. Bozkurt misafirlerine Tescilli Şuhut Keşkeğinin piştiği temsili çömleği ve Şuhut Tarihi kitabını hediye etti

vasfi pakman vasfi pakman şuhut keşkek