Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'dan Zeybek'e ziyaret

TAKİP ET

Bir takım ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'i ziyaret etti.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Başkan Zeybek, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'a ilimizin tarihi ve turzim potansiyeli hakkında bilgiler verdi. Afyonkarahisar Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal alanda birçok yeniliğe imza attığına dikkat çeken Başkan Zeybek, bu amaçla ilimizdeki kamu kurumlarıyla, üniversitemizle, sivil toplum örgütleriyle işbirliği halinde olduklarını söyledi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve ekibini tebrik etti.Daha sonra Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan  Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler neticesinde 2. bölgenin mimarisine uygun Millet Kıraathanesi yapılacağı Vakıf İşhanı’nı ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Demircan daha sonra Paşa Camii, Mevlevi Türbe Camii, Ulu Camii, Tarihi  Konaklar,Gastronomi Evi, gibi şehrimize mâl olmuş tarihi mekanlarda temaslarda bulundu.