Bakan ve Vali'ye Fahri Hemşehrilik beratı verilecek

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Meclisinde alınan karar ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek'e Afyon'a yaptıkları yatırım ve hizmetlerden dolayı 'Fahri Hemşehrilik' unvanı verilmesine karar verildi.

Afyonkarahisar 2021 yılı Ağustos ayı Meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda gündeme ilişkin maddeler görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda görüşülen bazı maddeler ise ilgili komisyonlara meclis üyelerinin oy birliği ile sevk edildi.

Gündemin dikkat çeken maddeleri arasında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Vali Gökmen Çiçek’e fahri hemşerilik unvanı verilmesi yönündeki gündem maddesi Meclis Üyeleri’nin oy birliği ile kabul edildi.

Yapılan oylama sonrası ardından bir açıklama yapan Başkan Zeybek, Bakan Kasapoğlu ve Vali Çiçek’in Afyonkarahisar'ımıza önemli yatırım ve hizmetlerinin olduğunu ifade etti. Zeybek, “Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet muharrem Kasapoğlu, belki de tarihte olmayan Afyonkarahisar’ımızın merkezi ve tüm ilçeleri ile beldelerine varıncaya kadar çok ciddi bir kaynak aktardı. Bundan dolayı fahri hemşehrilik beratı verelim istedik. Bakanımız sağ olsun ilimize çok ciddi kaynak aktardı ve aktarmaya da devam ediyor. Sağ olsun bizde Sayın Bakanımızı bir hemşehrimiz olarak gördük. Ayrıca Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’in de Afyon'a geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalar var. Afyonkarahisar’ımızın tanıtımına büyük katkı sağlıyor. Kendisine fahri hemşehrilik beratı vereceğimizden sayın valimizin haberi yoktu.” ifadelerine yer verdi

muharrem kasapoğlu gökmen çiçek fahri hemşehrilik beratı afyon