Bakan Kasapoğlu: Afyon'a desteğimiz devam edecek

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar'a geldi

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu Afyonkarahisar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediyenin gençlik ve spor bölümünde yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ise her vakit ki gibi Afyonkarahisar’da içten ve sıcak bir ev sahipliği ile karşılaştığını söyledi.

Afyonkarahisar gençlik ve yatırım manasında mühim şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Bakan Kasapoğlu, “Bugüne kadar ki çalışmalarımızı değişik boyutlara taşımayı hedefliyoruz. Futbolu ile basketbolu ile su sporları ile geleneksel spor dalları ile her alanda Afyonkarahisar’ın mühim bir potansiyeli var. Bizde bunu hem sporcularımız yönünden hemde spor turizmi yönünden değişik boyuta taşıyacağız. Bu çerçevede Afyonkarahisar Belediyesi ve ilçelerimizle iş birliğimizi güçlendirerek istikbal vizyonumuza yönelik bütün plan ve programlarımızı ve yatırımlarımızı kuvvetli bir şekilde çoğaltarak devam ettireceğiz” dedi.

Ziyaretleri kapsamında şehrimizdeki tesis ve alt yapısını güçlendirme noktasında atılan adımlardan da bahseden Bakan Kasapoğlu,” Temaslarımız kapsamında onları da yerinde göreceğiz. Gereken yeni çalışmaları, kararlaştırıp, planlayıp, projelendirip süratli bir şekilde Afyonkarahisarımıza kazandıracağız” dedi.Açıklamalarının sonrasında gelen Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu ve beraberindeki heyet, İl Değerlendirme Toplantısına katılmak üzere Belediye Meclis Salonu’na geçti.  Toplantıda şehrimiz çapında devam eden ve plan edilen yatırımlar istişare edildi.