Bahçelievler Otel Seçenekleri

TAKİP ET

İstanbul'un şehir merkezine en yakın semtlerinden biri olan şehrin merkezinde yer alan Bahçelievler, toplu taşıma sistemlerine ve ulaşım ağına yakın olması ile konaklama için sıklıkla tercih edilen semtler arasında yer alıyor.

İstanbul’un şehir merkezine en yakın semtlerinden biri olan şehrin merkezinde yer alan Bahçelievler, toplu taşıma sistemlerine ve ulaşım ağına yakın olması ile konaklama için sıklıkla tercih edilen semtler arasında yer alıyor. Uzun süreli yerleşim için olduğu kadar, kısa süreli konaklama deneyimi için de Bahçelievler otel seçenekleri, misafirlerin ilk tercihi oluyor.

Hem yerli hem de yabancı nüfus bakımından İstanbul’un kalabalık ilçelerinden biri olarak kabul edilen bu semt, önceleri Bakırköy ilçesine bağlı iken 1992 yılında Bakırköy’den ayrılarak ilçe unvanı kazanmıştır. E-5 karayoluna yakın bir konumda olması, semtin sahip olduğu pek çok avantajdan biridir.  Güneyde Bakırköy'e, batısından Küçükçekmece'ye, kuzeyinden Bağcılar'a ve doğusundan ise Güngören'e komşu olan Bahçelievler’in en bilinen mahalleleri ise  Şirinevler Mahallesi ve Yenibosna Mahallesi’dir. 11 mahalleden oluşan ilçe, Bahçelievler süit otel ve Bahçelievler aile oteli konularında sıklıkla araştırılıyor.

Ulaşım ağı kadar konaklama imkanları bakımından da gelişmiş bir yapıya sahip olan Bahçelievler otel seçenekleri bakından da oldukça bir iklime sahip. Tatil amaçlı konaklamadan ticari konaklamaya, sağlık amaçlı konaklamadan, eğitim ya da iş konaklamalarına  Bahçelievler süit otel ve Bahçelievler otel seçenekleri misafirler tarafından yoğun olarak değerlendiriliyor. Peki Bahçelievler’de konaklama seçenekleri nelerdir? Gelin yakından bakalım.

Bahçelievler Otel Seçenekleri Nelerdir?

Eski dönemlerde sıklıkla sayfiye yeri olarak değerlendirilen fakat günümüzde ise şehrin kalbi kabul edilen bir konumda yer alan Bahçelievler, hem ilçe sınırları hem de komşu ilçelerde pek çok önemli kurum ve yapıya ev sahipliği yapıyor. Farklı amaçlar ile Bahçelievler otel fiyatlarını ve otel seçeneklerini misafirler ihtiyaçlarına en uygun otel seçeneklerini değerlendirmek için araştırma yapıyor.

Bahçelievler otel seçeneklerine baktığımızda 5 yıldızlı otel seçenekleri, butik oteller, apart oteller, 4 yıldızlı oteller, 3 yıldızlı oteller, 2 yıldızlı oteller, aile otelleri, süit oteller karşımıza çıkıyor. Farklı beklenti ve ihtiyaçlara cevap veren otel seçenekleri arasında konaklamak için seçim yapmak isteyen misafirler, konaklama yerinin konumu ve ulaşım ağına kolaylığı gibi faktörlerin yanı sıra Bahçelievler otel fiyatlarını da göz önünde bulunduruyor.

Comfort Suites Hotel olarak; misafirlerimizin ihtiyaç ve beklentilerine uygun oda seçeneklerimiz, semt merkezi ve ulaşım ağına uygun konumumuz ve sağladığımız imkanlar ile unutulmaz bir deneyim vadediyoruz. Ev sıcaklığında konforlu bir deneyim için özen ile dizayn edilen 1+0 süit oda , 1+1 oda, 1+1 özel teraslı oda ve 2+1 oda seçeneklerimizde huzurlu bir deneyim yaşamanız bizim en büyük hedefimiz.

Bahçelievler Otel Seçeneklerinde Konaklamanın Avantajları Nelerdir?

Bahçelievler semtinde yer alan oteller, pek çok  önemli mekana ve yapıya oldukça yakın konumda yer almaktadır.

Bahçelievler; Ömür Plaza Alışveriş Merkezi, Metroport Alışveriş Merkezi, Kuyumcukent – Wedding World AVM, Airport Alışveriş Merkezi, Tekstil Merkezi - Merter, Eskiji Bit Pazarı ( ikinci el pazarı ), Sinan Erdem Spor Kompleksi, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi - Bahçelievler Kampüsü,  Ataköy Marina, Galleria AVM, Kültür Üniversitesi Yenibosna, Memorial Hastanesi gibi hem ticari anlamda hem de sağlık, spor, eğitim gibi alanlarda pek çok önemli kurumu semt sınırları içinde barındırır.

Bahçelievler süit otel seçeneklerinde konaklamak; iş, eğitim, spor, sağlık, alışveriş, ticaret gibi çeşitli amaçlar için  konforlu ve verimli bir konaklama deneyimi sunar.

Bahçelievler aile oteli seçeneklerinde konaklamak ayrıca; Havuzlu Köşk ve Havuzlu Köşk  Çeşmesi, Çoban Çeşmesi, Mimar Sinan Köprüsü , Viran Saray gibi tarihi eserlere de kolaylıkla ulaşabilme ve ziyaret edebilme olanağı sağlar.

Semtin E – 5 ulaşım ağına yakın bir konumda bulunması, ulaşım konusunda zaman tasarrufu sağlamaya yardımcı olur.

Metrobüs, İETT – Özel Halk Otobüs  Hatları, Taksi, Minibüs, M3 Metro Hattı, T1 Tramvay Hattı, M1 Metro hattına yakın bir lokasyonda yer alan bu semtten hem Avrupa yakasına hem de Anadolu yakasına kolaylıkla ulaşım sağlanmasına yardımcı olur.

Bahçelievler ilçe sınırları ve komşu ilçelerde pek çok AVM bulur. Bahçelievler otel seçeneklerinde konakladığınızda pek çok AVM’ye kısa sürede ulaşabilir ve hem eğlenebilir ve keyifli vakit geçirebilir hem de alışveriş yapabilirsiniz.

İlçe sınırları içerisinde pek çok hastane ve sağlık kurtuluşunun yer alması semtin sahip olduğu avantajlardan bir diğeri olarak dikkat çekiyor.

Bahçelievler semtinin kalbinde yer alan; zengin ulaşım ağına yakın bir konuma sahip olan  Bahçelievler Comfort Suites Hotel olarak; değerli misafirlerimize ev konforunda bir konaklama seçenekleri ve unutulmaz bir deneyim sunuyoruz. Comfort Suites’te değerli misafirlerimizi terastan otoparka, 7/24 hizmet veren resepsiyondan üst katlara kolay erişim sağlamak için asansöre kadar pek çok imkan sunuyoruz.  Konforun ve ev sıcaklığının buluşma noktası olan odalarımızda, misafirlerimizin ihtiyaçlarına uygun 1+0 süit oda , 1+1 oda, 1+1 özel teraslı oda ve 2+1 oda seçenekleri sunuyoruz.