Babet Modelleri

TAKİP ET

Yaz aylarının kurtarıcı ayakkabı modelleri içerisinde yer alan babet modelleri, kullanımı oldukça rahat olan parçalardır.

Pamuklu tabanları, ortopedik tabanları ve düz tabanları sayesinde ayaklara zarar vermeden kullanılan babetler sayesinde sizler de yaz aylarını son derece rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. Neredeyse tüm kombinler ve parçalar ile uyum sağlayan babetler, genellikle tüm renklere sahiptir.

Şık Babet Modelleri

Babet modelleri, kullanırken dikkat edilmesi gereken ayakkabı modellerinden bir tanesidir. Daha çok bahar ve yaz aylarında tercih edilen babetlerde, süet, deri ve pamuklu ayakkabı kumaşları kullanımına yer veriliyor. Ayaklara tam anlamıyla yerleşen ve üst kısmı normal ayakkabılara oranla biraz daha açık olan babetler, etek ve pantolon modelleriyle oldukça yakışarak kullanılıyor.

Babet Modelleri ve Fiyatları

Babet modelleri kullanırken oldukça dikkat edilmesi gereken parçalardır. Bu nedenle kombin yaparken de dikkatli olunması gerekir. Dar paça pantolonlar ve mini etekler ile kullanımı daha doğrudur. Çeşitli babetler ve renk seçenekleri Sofia Baldi web adresini ziyaret edebilirsiniz.