Baba, YKS Sınavı İçin Kızını Yetiştirmeye Çalışırken Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, kızını Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) yetiştirmeye çalışan bir baba, trajik bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

Zafer Kılıç'ın kullandığı araç, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolünü kaybederek duvara çarptı. Kazada baba Zafer Kılıç hayatını kaybederken, kızı Eslem Nur ise ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sabah saatlerinde Akyazı ilçesinde kızı Eslem Nur Kılıç'ı YKS'nin ikinci oturumuna yetiştirmeye çalışan Zafer Kılıç, yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda aracın kontrolünü kaybetti ve duvara çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada baba Zafer Kılıç ve kızı Eslem Nur ağır yaralandı.

Sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahalelerini gerçekleştirdikten sonra ağır yaralı baba ve kızını hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen baba Zafer Kılıç kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kızı Eslem Nur'un ise hayati tehlikesi devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

kızını sınava yetiştirmeye çalışan baba Eslem Nur Kılıç Trafik Kazası Zafer Kılıç Trafik Kazası