Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

TAKİP ET

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında bugün deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. 4 maçtır kaybeden, düşme hattıyla arasında sadece 3 puanlık fark kalan Galatasaray, zorlu Alanyaspor deplasmanında çıkış arayacak.

Galatasaray, Süper Lig'in 24. haftasında bugün deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak.

Bahçeşehir Okulları Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Mücadele, beIN SPORTS'tan ekranlara gelecek. 

SON 12 MAÇTA 1 GALİBİYET
Süper Lig’de oynadığı son 12 karşılaşmada 1 galibiyet alan Galatasaray, söz hususu müsabakalarda 7 yenilgi, 4 beraberlik elde ederken, tek galibiyetini de Antalyaspor karşısında aldı. Aslan son olarak evinde Trabzonspor'a 2-1 kaybetti.

4 MAÇTIR PUAN ALAMIYOR
Galatasaray, Süper Lig'de son 4 maçta puan alamadı. Ligde son galibiyetini Antalyaspor karşısında elde eden sarı-kırmızılılar daha sonra oynadığı 4 müsabakada da yenik oldu. Sarı-kırmızılılar bu süreçte GZT Giresunspor, Hatayspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor'a yenildi.

Aytemiz Alanyaspor ise 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 yenilgi neticesinde topladığı 38 puanla 23. haftayı 3. sırada tamamladı.

İki grup arasında sezonun ilk %50 sinde İstanbul'da oynanan maçı, Aytemiz Alanyaspor 1-0 kazanmıştı.

MUHTEMEL 11’LER
Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Furkan, Fatih, Borja, Efkan, Novais, Efecan, Emre Akbaba, Davidson, Eduardo

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Pulgar, Kerem, Cicaldau, Emre Kılınç, Halil

galatasaray aytemiz alanyaspor