Ayşe Kırımlı TOG'un yeni genel müdürü oldu

TAKİP ET

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Yönetim Kurulu Başkanı Didem Duru, TOG'un 20'inci senesi olan 2022'de genel müdürlük bayrağını Ayşe Kırımlı'nın devraldığını açıkladı.

2002 senesinda, “Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde” prensibi ile kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) yeni genel müdürü Ayşe Kırımlı oldu. TOG, 20 senedir gençlerin ürettiği projelerle bir taraftan onların şahsi gelişimlerine katkı sağlarken başka taraftan da toplumsal problemlere çözüm olacak projeleri yaşama geçiriyor.

Yeni genel müdürle alakalı açıklama yapan TOG Yönetim Kurulu Başkanı Didem Duru, “Kurumsal yaşamtaki uzun senelere dayanan tecrübesinin yanı sıra, bilhassa toplumsal cinsiyet eşitliği ve sosyal girişimciliği destekleyen STK’larda da değişik roller üstlenen Ayşe Kırımlı’nın aramıza katılımı ile daha da güçlendik” diye konuştu.

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Genel Müdürü olarak yeni görevine başlayan Ayşe Kırımlı da gençlerin şahsi gelişimlerini ve sosyal yarar yaratan projeleri ile hayallerini destekleyen bir vakıfta yer almaktan heyecan duyduğunu vurgulayarak şunları söyledi;

“Özel sektördeki çalışmalarımın yanında 2011’den bu yana üniversiteli gençlere gönüllü kariyer koçluğu yapıyorum. Bir gençlik vakfının genel müdürü olarak deneyimlerimi daha çok gençle paylaşabilecek olmak, daha çok yaşam yolculuğuna eşlik edebilecek olmak beni çok mutlu ediyor. Nitekim benim de onlardan öğrenecek çok şeyim var. Her sene çoğu yaşama dokunan projeler yapan, toplumsal problemlere karşı harekete geçtiğimiz toplum gönüllüsü gençlerin enerjisiyle daha iyi bir dünyanın olası olduğuna inanıyorum.”