Aydın'da Cinayet: Eczacı kadını öldürüp intihar etti

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Kemer Mahallesi'nde, şok edici bir olay meydana geldi.

Akşam saatlerinde, lüks bir rezidansta yaşanan trajik olayda, 54 yaşındaki Aydın Aksakdemir, birlikte yaşadığı eczacı Şule Tokel'i otoparkta tabanca ile öldürdü. Olaya müdahale etmeye çalışan bir şahıs da saldırıya uğradı ve yaralandı. Ardından Aksakdemir, aynı silahı kullanarak kendi yaşamına son verdi.

Olayın Detayları

Olay, Turgut Özal Bulvarı üzerindeki lüks rezidansta gerçekleşti. Aksakdemir ve Tokel arasında otopark'ta otomobil içerisinde tartışma başladı. Bağrışmaları duyan M.K. isimli bir kişi olay yerine gelerek müdahale etmeye çalıştı; ancak Aksakdemir, sinirlerine hakim olamayarak belindeki tabancayla Tokel'e ateş etti. Müdahale eden M.K. de kurşunların hedefi oldu.

Acil Müdahale ve Sonuçlar

Olayın duyulması üzerine, site görevlileri ve komşular durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Aksakdemir ve Tokel'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan M.K. ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Neyse ki, M.K.'nin hayati tehlikesi bulunmuyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Aksakdemir ve Tokel'in cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.