Avukat Ege Kayıkçı'dan Denver Nuggets taraftarlarına büyük vaat!

TAKİP ET

Ülkemizin ileri gelen simalarından ünlü avukat Ege Kayıkçı’nın sıkı bir spor sever olduğu bilinmekte. Amerikan Basketbol Ligi’nde Kuzeybatı Grubu'nda yer alan Denver Nuggets takımının Dünya çapında en önemli destekçilerinden olan ünlü avukat Ege Kayıkçı, şimdilerde ise Nuggets taraftarlarına verdiği vaat ile büyük çapta bir totemin altına imzasını attı.

Takım tarihinde daha önce şampiyonluğu bulunmayan Denver Nuggets’ın bu sezon şampiyon olması halinde, takımı taraftarlarından talepte bulunanlar arasında Binance hesabında bulundurduğu yüz bin adet Ripple’ı paylaştıracağını açıkladı.

Ripple( XRP ) şimdilerde 0,47 USD ( yaklaşık 9,22 Türk Lirası ) değere sahip ve yüz bin adet XRP toplamda 50 bin dolara, yani yaklaşık 1 milyon Türk Lirasına denk gelen değere sahip.

Peki ünlü avukat Ege Kayıkçı’nın bu vaadinin gerçekleşmesine ne kadar kaldı?

Geçtiğimiz günlerde NBA’de Batı Konferansı Play-Off yarı final ilk maçında Denver Nuggets ile Phoenix Suns karşı karşıya geldi. Nuggets rakibi karşısında ikinci çeyrekte yakaladığı farkı maç sonuna kadar korudu ve sahadan 125-107’lik skorla galip ayrıldı.

Nuggets’taJamalMurray 34 sayı – 9 asist – 5 ribaund, Nikola Jokic de 24 sayı – 19 ribaund – 5 asist ile yıldızlaştı. Aaron Gordon 23 sayı – 6 ribaund, Bruce Brown Jr. 14, Michael PorterJr 11, KentaviousCaldwell-Popo 10 sayıyla maçı tamamladı.

Bu sonuçla Denver Nuggets seriye galibiyetle başlayarak seride 1-0 öne geçti.

Bu bağlamda Denver Nuggets’ın bir üst tura çıkması için 3 galibiyete daha ihtiyacı var. Devamında Batı finalinde alınacak 4 galibiyet ve ardından NBA finalinde gelecek 4 galibiyet ile toplamda 11 galibiyet sonunda Denver Nuggetstaraflarları hem yıllardır bekledikleri şampiyonluğa hem de aralarında paylaşılacak olan yaklaşık 50.000 USD ‘ye kavuşacaklar.

Amerikalı takipçiler sosyal medya hesaplarına akın etti.

Ege Kayıkçı’nın bu söyleminin taraftarlar arasında hızla yayılmasından sonra taraftar olsunlar olmasınlar, Amerikalı vatandaşlar Ege Kayıkçı’nın sosyal medya hesaplarına akın akın gelmeye başladılar. Böylelikle ünlü isim farkında olmadan ülkemiz adına da son derece enteresan bir reklam kampanyası meydana getirmiş oldu

Avukat Ege Kayıkçı Kimdir ?

Avukat Ege Kayıkçı 19.08.1994’te, köklü bir ailenin çocuğu ve Istanbul doğumlu. Ülkemiz dışında da ses getiren içerikte işlere imza atan ünlü avukat Ege Kayıkçı, hem yurt içi hem de yurt dışında önemli şahıs ve şirketlerin danışmanlığını ve avukatlıklarını yapmakta.

Avukat Ege Kayıkçı İnstagramadresi :  https://www.instagram.com/egenba