Av. Hakan Şeref Olgun, düzenlediği iftar programında önemli açıklamalar yaptı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı Av. Hakan Şeref Olgun, düzenlediği iftar programında önemli açıklamalar yaptı.

İftar programına katılan ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın politikaları başkanları, gençlik kolları başkanları ve merkez ilçe mahalle temsilcileriyle bir araya gelen Olgun, her biri için ayrı ayrı selamlayarak teşekkürlerini iletti.

Programda yaptığı konuşmada, 1.700 kişilik salon bulamadıkları için üçe bölünmek zorunda kaldıklarını belirten Olgun, partisi için yaptığı çalışmaları anlattı. Olgun, genel başkanlarının rozetini takmasından sonra üye kaydını gerçekleştirdiğini ve o günden bu yana hiç durmadan partisiyle birlikte yol yürüdüğünü ifade etti.

Aslen Çay ilçesinden olduğunu söyleyen Olgun, Afyonkarahisar'ın 17 ilçesi ve merkez ilçesini bir bütün olarak gördüğünü ve hiçbir ilçeyi diğerinden üstün tutmadığını vurguladı. Her ilçeye kongrelerle birlikte en az üç kez ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Olgun, seçilen ilçe başkanlarına hayırlı olsun ziyaretleri için en az 80-100 araçlık konvoylarla hareket ettiklerini söyledi.

Merkez ilçe delegesi olarak teşkilat ve taban siyasetinden geldiğini belirten Olgun, güvenevler mahallesinde delegelik seçimlerine girerek seçilerek merkez ilçe kongre delegesi olduğunu ifade etti. Olgun, merkez ilçe delege seçimleri ve kongre sürecini birlikte icra ettiklerini ve başarılı olduklarını düşündüğünü de ekledi.

Av. Hakan Şeref Olgun iftar programı ramazan İYİ Parti Afyon haber Afyonkarahisar