ATSO Spor Oyunları'nın futbol branşında şampiyon belli oldu

TAKİP ET

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geleneksel hâle getirilen ve bu yıl 17'nci kez düzenlenen ATSO Spor Oyunları'nın futbo lbranşında final müsabakası ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Kocatepe Spor Kompleksi D-2 Çim Saha’da yapılan final maçında Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi ile Afyon Et Entegre A.Ş. karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan ve normal süresi karşılıklı gollerle 4-4 biten maçı penaltılarda Afyon Et Entegre A.Ş. kazandı. 

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde, 17. ATSO Spor Oyunları’nın futbol branşı üçüncüsü İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilciliği’ne ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser kupa ve madalyalarını takdim etti. 

Organizasyonun ikincisi olan AFSÜ Hastanesi’ne kupa ve madalyalarını ATSO Spor Oyunları Komisyonu Başkanı olan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbeytakdim etti. 

Futbol branşının şampiyonu Afyon Et Entegre A.Ş.’ye madalyaları ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Sertesertakdim ederken, kupayı Serteser ve Güzbey birlikte verdi. 
AFSÜ Genel Sekreteri Ziya Kutay Erşen ile İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Ahmet Neoldum’un da katıldığı madalya ve kupa töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

ATSO Spor Oyunları şampiyon