Ateş Ve Su

TAKİP ET

İki kişilik oynanan oyunlar arasında yer alan ateş ve su çocuk oyunu kategorisindedir.

İki kişilik oynanan oyunlar arasında yer alan ateş ve su çocuk oyunu kategorisindedir. İnternet üzerinden ücretsiz olarak oynanabilen bu oyun takım oyunudur. Oyunun içerisinde Su Watergirl, ateş ise fireboy olarak isimlendirilir. Birden fazla bölümden meydana gelen oyunda bir sonraki bölüme geçebilmek için iki karakter de birbirine yardım etmek zorundadır. İki kişi birlikte oynadığında oyunda birlikte plan yapıp uygulamak gerekir.
 
Çocukların yanı sıra anne babalar için de güzel olan bu oyun sayesinde ailecek eğlenceli bir ortam oluşturulabilir. Ödevlerin sonrasında çocuklarla birlikte oyunu oynamak çocukların gelişimine katkıda bulunacaktır.
 
Ateş Ve Su Nasıl Oynanır?
Toplam beş bölümden meydana gelen ateş ve su oyunu karakterlerin kendi renklerindeki kapıya ulaşmasını esas alır. Bu esnada iki karakter birbiriyle yardımlaşır, biri kapıyı açarken diğer içeri girer. Bu sayede oyunu oynayan çocuğun bencillik yerine paylaşmayı ve işbirliğini öğrenmesi beklenir.
 
Oyunun ilk bölümü Forest Temple yani orman tapınağıdır. İkinci bölüm light temple, üçüncü bölüm ıce temple, dördüncü bölüm crystal temple, beşinci ve son bölüm ise elements olarak ifade edilir. Her bölümde ateş ve su engelleri aşarak ilerlemektedir.
 
Ateş Ve Su Oyunu Karakterleri
Ateş ve su oyununun orijinal ismi Fireboy ve Watergirl olarak bilinir. Ateş oğlan kırmızı renkli olan ve ateşi simgeleyen karakterdir. Bu oyuncu lav dolu havuzlardan geçer fakat su havuzundan geçemez. Eğer oraya düşerse ateş sönerek ölür. Mavi renkli olan ise su kızıdır ve bu da tam tersine su havuzlarından rahatça geçebilir, lav havuzuna düşerse ölür. Bunların dışında kalan diğer renklerdeki havuza ise her iki karakterin de girmemesi gerekir. Oyun herkesin kendi rengindeki havuza girip engelleri aşmasıyla devam etmekte, bölümler birlikte ilerlemektedir.