Ataköy'e harika bir park yapılacak!

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Ataköy Mahallesi'nde devam etmekte olan parkta araştırmalarda bulundu ve harika bir parkın yapılacağının müjdesini verdi

Afyonkarahisar Ataköy'e harika bir park kazandıracaklarını ifade eden dile getiren Başkan Zeybek,” kentimize hizmet etmek, eser kazandırmak ve yatırım yapabilmek için tüm personelimizle aşk ile çalışmaktayız” dedi.

Park Bahçeler Müdürü Barış Dal ve Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir beraber devam etmekte olan çalışmaları yerinde inceledi 

52 bin 400 metrekare alan üzerine kurulu 36 000 metrekare yeşil alana sahip olacak parkta basketbol sahasından (288 m2), futbol sahasına, çocuk oyun guruplarından açık hava spor alanlarına kadar her şey düşünüldü.
 
Başkan Zeybek, “Parklarımızın en önemli ögelerinden bir tanesi olan güvenlik için etrafını çevirip burda gelen çocuklarımız, yaşlılarımız ve kadınlarımızın güvenli bir biçimde parka gelebilecekler. Afyon'a hizmet etmek, eser kazandırmak ve yatırım yapabilmek için tüm elemanlarımız ile aşk ile çalışmaktayız” dedi.
 
Ataköy Mahalle Muhtarı Muharrem Özdemir,  Ataköy Mahallesine halkımızın en güzel şekilde sosyal aktivitelerini yapabileceği bir park ve sosyal yaşam alanı kazandıran Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.