Ata Gündüz Kurşun ve Selçuk Taşkın'ın yangın yerinde zor anları!

TAKİP ET

A Haber Televizyon Kanalında görev yapan Afyonkarahisar'lı gazeteciler Ata Gündüz Kurşun ve Kameraman Selçuk Taşkın Antalya Manavgat Çöpler mevkiinde yangını saniye saniye görüntüledi.

Antalya’nın Manavgat İlçesi Çöpler mevkiinde alevler yükselmeye başladı Yangın yerinde çıkan poyraz Afyonkarahisar’lı gazetecilere zor anlar yaşattı

Yangın yeri sıcağı sıcağına A Haber Televizyonundan canlı olarak yayınlandı. Alevlerin yükselmesi ile orada bulunanlar vatandaşlar yangından kaçmaya başladı. Yangın yerinde araçların bulunması yürekleri ağızlara getirdi. Poyraz’ın etkisini göstermeye başlaması ile ekipler yangına zor müdahale etti. Alevler bir anda yükseldi.

SOĞUTMA ÇALIŞMASI YAPILIYORDU
Manavgat Çöpler mevkiinde soğutma çalışmasını görüntüleyen Ata Gündüz Kurşun ve Selçuk Taşkın alevlerin yükselmesi ile zor anlar yaşadı. Araçlarının yangın yerine çok yakın olması sebebi ile Ata gündüz Kurşun aracına koşarak yangın yerinden uzaklaştırdı. Dehşet verici o anlar saniye saniye görüntülendi. Saniyeler içinde yangın çekim bölgesinin karşı tarafına suıçradı.

Olay yerine gelen yok sulama aracı yangına müdahale etti. Ata Gündüz Kurşun, gel buraya Selçuk diyerek kameraman arkadaşına defalarca uyarıda bulundu. Çöplük mevkiinde yapılan anonslar ile tüm araçlar yangın yerinden uzaklaştırıldı.

İŞTE O ANLAR’DAN BAZI KONUŞMALAR

Çöpler mevki, yine alevler yükselmeye başladı. burada görüşüyorsunuz. Otuz saniye Poyraz. Otuz saniye. Poyraz çıktı. Bir anda Selçuk arabaya dikkat et.

İnanılmaz görüntüsü var  alevler üzerinde üzerimize geliyor o alevler bakın herkes kaçıyor 

Poyraz çıktı şu an. Işte ekipler bu yolda. Yangına müdahalede. Bakın hemen yan tarafında. 

Bir anda karardı ortalık. Bir anda yükseldi. Bir anda yükselen alevler ve üzerimize doğru geliyor şu anda. Aslında hiçbir şey yoktur. Soğutma çalışması yapılıyordu. Görüyorsunuz. Vatandaşlar kaçıyor, Ekipler kaçıyor. Selçuk biz gidelim mi? biraz şöyle şöyle biraz

Görüyorsunuz manzara görüntüsünü. Dehşet verici görüntüler Manavgat'ta. İnanılmaz görüntü var. Selçuk dikkat et.

İnanılmaz görüntü. Selçuk gel buraya gel. Sadece bizim aracımız kaldı. Abi kaç. Abi kaç. 

Ben aracı biraz daha aşağı aldım. tekrar geldim. Çünkü bizim aracımız çekmeseydik bizim aracımızda yanacaktı.Boşalt. hadi arkadaşlar. Poyraz çıktı yine.

Poyraz çıktı ve alevler bize doğru geliyor. Bize doğru geliyor. 

Evet yol sulama aracı burada müdahale ediyor şimdi. 

Burada bir anons geçiliyor. Evet çöplük yolundaki tüm araçlara anons yapılıyor burada. Arkadaşlar çöplük mevkindeydik. Selçuk aşağı inelim.

Gel buraya. Biraz gelelim çekelim. Az önce burada hiçbir şey yoktu. yukarısı nasıl yanıyor. Poyraz şu anda çıktı.

Rüzgar, ters esen rüzgar, rüzgar ne yazık ki zorlaştırıyor. 

Haber: Afyon Kent Haber

antalya manavgat yangını çöpkük mevkii ata gündüz kurşun selçuk taşkın a haber