Asfalt satış fiyatları yeniden belirlendi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban Başkanlığında toplandı. Gündemde Asfalt satış fiyatları yardı

Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda asfalt satış fiyatları yeniden belirlendi. Her türlü asfalt malzemesinin Bolvadin Belediyesince karşılanmak üzere yaklaşık 10 bin ve 11 bin ton asfalt üretiminin (bitüm) karşılığında yapılmasına yönelik Bolvadin Belediyesi ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında protokol yapılması, yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a yetki verilmesi hakkındaki teklif kabul edildi.

KARDEŞ ŞEHİR 10. YIL KUTLAMALARI

Almanya’nın Hamm kenti ile kardeş kent ilişkilerinin 10. Yıl kutlamalarına katılmak üzere Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri, Belediye çalışanları, Belediye Halk Oyunları  topluluğu ve müzisyenlerden oluşan heyetin 1-6 Ağustos 2018 tarihleri arasında Almanya’nın Hamm kentine görevli olarak gitmeleri oy birliği ile kabul edildi. Uydukent minibüs hattındaki bir minibüs ile Ataköy Minibüs hattındaki birer aracın karşılıklı olarak yer değiştirilmesi teklifi kabul edildi. Belediyemizin hissedar olduğu parsellerde taksim işleminin yürütülmesi için İmar ve Şehircilik Müdür Yardımcısı Mustafa Bülent Bilen ve Emlak İstimlâk Müdürlüğünden Teknisyen Celal Uyar’a münferiden Tapu Kadastro Müdürlüğünde Afyonkarahisar Belediyesi adına işlem tesis edip imza etme yetkisi verildi.Toplantıda ayrıca Trafik Komisyonu Raporları, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifleri ile Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Bir sonraki toplantının 1 Ağustos günü saat 09.00’da yapılması kararlaştırıldı.