Arabanın çarptığı Müzeyyen Koç Afyon'da toprağa verildi!

TAKİP ET

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaya geçidinden yolun karşına geçmek isteyen Afyonkarahisar'lı Müzeyyen Koç hayatını kaybetti. Genç kız bugün Afyonkarahisar'da son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurlandı

Antalya'da polis memuru olarak görev yaptığı babasını ziyaret için gittiği öğrenilen Müzeyyen Koç Antalya'nın Alanya ilçesinde yaya geçidinden yolun karşına geçmek isterken aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.  Üzücü kaza Alanya ilçesi Karayolu üzerinde meydana geldi.

Hafif ticari araç yaya geçidinden bisikleti ile yolun karşına geçmeye çalışan Müzeyyen Koç'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç kontrolden çıkıp karşı şeritte seyir halinde olan hafif ticari araca çarparak durubildi. Bisikletli Müzeyyen Koç ise kaza yerinde metrelerce sürüklendi. 

Kazayı gören vatandaşlar olayı hemen jandarma ve 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Koç'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Genç kızın cansız bedeni otopsi sonrası ailesi tarafından teslim alınark memleketi Afyonkarahisar'a getirildi. 

MÜZEYYEN KOÇ BUGÜN PAŞA CAMİİNDEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Koç için Afyonkarahisar Merkez Paşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sonrası genç kız ailesi, yakınları ve arkadaşlarının katılım ile gözyaşları içinde Afyonkarahisar Merkez Bayraktepe Mezarlığı'nda toprağa verildi

TED ALANYA KOLEJİ MEZUNLARI DERNEĞİ TAZİYE MESAJI YAYIMLADI
2015-2016 Mezunlarımızdan Müzeyyen Koç'u elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesi ve tüm yakınlarına sabırlar diliyoruz ifadelerine yer verildi. 

Bizlerde Afyon Kent Haber olarak, Merhume Müzeyyen Koç'a Allah'tan rahmet geride kalan ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

müzeyyen koç müzeyyen koç alanya müzeyyen koç trafik kazası