AppMarketi: Dijital Dünyada 6 Yıldır Hizmette!

TAKİP ET

AppMarketi, 2017'de Afyonkarahisar'da başladığı dijital hizmet serüveninde büyüyor. 2021'de İstanbul Kadıköy'de ikinci şubeyi açarak genişleme yolunda ilerliyor. 6 yıldır dijital dünyada rehberlik ediyor!

APPMARKETİ Dijital ailesi olarak, dijital dünyada ki hizmet, geliştirme ve üretim serüvenimize 2017 yılında Afyonkarahisar’da başladık.. Performans odaklı olmamız, proaktif yaklaşımımız ve hizmetlerimizi sunarken müşterilerimize 7/24 iletişim sunma ilkemiz ile birlikte yıllar içerisinde piyasada boy göstermemize ve günümüzün hatta çağımızın bir temel taşı haline gelmiş olan “dijital dünya” da bir hizmet farkı yarattık.

2018 yılında kurmuş olduğumuz “Mobil Uygulama Geliştirme Departmanı” ile birlikte o yıllar içerisinde ülkemizde imkânsız diye görülen bir hizmeti bünyemize getirmemizin mutluluğunu yaşadık. Hatta departmanı ailemize katmak ile kalmayıp referanslarımızda bulunan bizimle çalışmış ve değer veren müşterilerimize ilk projeleri bu yıl başladık ve zamanında tamamladık. Profesyonellik ilkesi, Sağlıklı Araştırma ve Raporlama ile sosyal medya ağlarımız üzerinden Etkili Dijital Pazarlama ilkelerimiz ile birlikte sadece projeyi tamamlayıp teslim etmedik, ayrıca müşterilerimizin bu projelerini gerek kendi ağlarımız gerekse tüm dijital ağlardan yararlanarak tanınır ve bilinir olması için destekledik, müşterilerimizi bu konuda asla yalnız bırakmadık.

2021 yılında İstanbul – Kadıköy bölgesinde açmış olduğumuz ikinci şubemiz ile birlikte size daha iyi bir hizmet sunabilmek adına genişleme politikası edindik ve Türkiye’nin en nüfuslu ve önemli şehrine giriş yapmış olduk ve Appmarketi markasının bayrağını metropole yükselttik.

Size özel hazırladığımız ekip, hayallerinizde ki uygulamaya en uygun ön çalışma, sunduğumuz profesyonel ve hızlı hizmet sayesinde 2017 yılından beri dijital dünya da rehberlik etmekte ve sizler için dijital dünyanın karanlık ve meşakkatli yollarından ışık tutmaktadır. İstediğiniz her türlü mobil uygulama, mobil oyun, yazılım, sosyal medya çalışması, web sitesi ve Google-seo analizi alanlarında size hizmet vermektedir. Size uygun plan ve fiyatlar için bizimle iletişime geçin.