Antalya Saç Ekimi İşlemleri

TAKİP ET

Saç dökülme problemleri günümüzün çok revaçta olan problemlerinden birisidir

Bu problemin birçok ilaç ve bitkisel tedavisi bulunmaktadır. Fakat bu tedaviler bazı insanlarda etkili olmayabilir. Bu gibi durumlarda en son çözüm saç ekimidir. Eğer saç dökülmelerinizden çok şikayetçiyseniz ve de saçlarınızı sürekli dökülüyorsa saç ekimi yaptırmanızda fayda var. En çok tercih edilen FUE tekniği ile yapılan Saç ekimi sayesinde saçlarınız daha dolgun görünecektir. Bu dolgun görüntünün oluşması için aradan geçmesi gereken bir süre gereklidir ve bu sürede saç ekiminizi yapan kişinin önerilerini ve de uyarılarını dikkate almalısınız ki olumlu dönüşler için son derece önem taşımaktadır.

Saç Ekimi Öncesi

Saç ekimi özellikle son on yılda büyük ilgi görmekte olan bir işlemdir. Gelişmiş FUE yöntemi ile gerçekleşen saç  ekimi mikro uçlarla donör bölgeden alınan saç kökleri yine ekim yapılacak alana tek tek ekilmesi ile gerçekleşir. Uygulanan bu yöntemle saç ekimi işlemlerinde kesi olmadığı için dikişe gerek kalmadan tamamlanır. Saç ekim aşamalarına bakacak olursak da öncelikle saç ekimi yapılacak kişi kesin kararlıysa saç ektirme merkezi ile görüşmeler yapmalıdır. Doğru planlamalar ile bu kişiye saç ekimlerinde izlenen yoldan bahsetmekte ve kişiyi bilgilendirmelidir. Bu bilgilendirmeler doğrultusunda kişi kararını kesin olarak verir ve kişinin saç köklerine göre saç ekim yöntemine karar verilmektedir.

Uygulanan FUE tekniği ile saç ekimi gibi aynı zamanda sakal ekimi ve bıyık ekimide rahatlıkla yapılmaktadır.

Saç Ekim Aşamaları 

Saç ekimi işlemlerdinde öncelikle dikkat edilmesi gereken nokta operasyonun mutlaka hastane ortamında uzman kişiler tarafından yapılmasıdır. Öncelikle kişinin kan tahlilleri yapılır ve uzman doktor tarafından planlı bir şeklilde saç analizi yapılır. Saç Ekim işlemleri 5 ile 8 saat arasında sürmekte olup genellikle kişi aynı gün içinde taburcu olur. Ense bölgesinden alınan saçların genetik kodları arasında dökülme kodu yoktur. Bu nedenle ekilen saçlar kalıcı olmaktadır. Uygulanan FUE tekniği saç ekimi ile ağrısız, acısız bir ameliyat ile hayalinizde ki doğal saçlara kavuşabilirsiniz.

Sakal ve Bıyık Ekimi

Saç ekiminde kullanılan FUE tekniği, aynı şekilde sakal, bıyık ekimi işlemlerinde de kullanılmaktadır. Yapılacak ekim işleminden önce lokal anestezi uygulanır. Operasyonun başarıyla tamamlanmasından  2 - 3 ay sonra ekilen sakallar çıkmaya başlar.

Yapılan ekimden yaklaşık 1 yıl sonra sakal ekimi ameliyatı tamamen olumlu bir şekilde tamamlanır. Çıkan sakallar tekrar dökülmez ve kalıcıdır. Operasyon süreci boyunca ise yapılan anestezi sayesinde her hangi bir ağrı, acı hmez.

Kaş Ekimi

Kaş Ekimi; seyrelen kaşlar veya kaşlarda bozulan yapıyı düzeltmek için tercih edilen bir yöntemdir. Kadınlarda ve erkeklerde olası kaza ile meydana gelen bozulmalarda veya kaş dökülmesi gibi durumlarda kaşların ekim yöntemi ile tekrar eski görünümü kişiye kazandırılır.

Kaş ekimi opersayonunda yapılan lokal anestezi ile hasta ekim işlemi esnasında ağrı yada acı hmez. Ekim işlemi aynı gün içerisinde tamamlanır ve kişi günlük yaşantısına aynı saç ekiminde olduğu gibi devam eder. Kaş ekiminde yine FUE tekniğinde olduğu gibi ense köklerinden yararlanılır.

Gün içinde yaklaşık üç dört saat içinde süren bu operasyon işlemi sonrasında elde edilen sonuç kalıcıdır ve kesim işlemi yapılmadığından hiç bir yara dikiş izi olmaz.

Antalya'da Saç Ekimi, sakal ekimi, bıyık ekimi, kaş ekimi ve saç dökülmesi gibi prp saç tedavisi gibi sorunlarınız için çözüm arıyorsanız Antalya Saç Ekimi merkezi aşşağıdaki internet sitesinden detaylı bilgi ve saç ekim fiyatları alabilir, isterseniz eğer ücretsiz saç analizi için randevu talep edebilirsiniz.