Antalya'nın Yükselen Değeri Antalya Vali Konakları 2

TAKİP ET

Antalya Konut Projeleri arasında parlayan Antalya Vali Konakları 2, Antalya'nın yükselen bir değeri olarak hem yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere hem de Antalya'da yatırım yapmak isteyen kişilere eşsiz fırsatlar sunuyor

Antalya’nın Yükselen Değeri Antalya Vali Konakları 2

Antalya Konut Projeleri arasında parlayan Antalya Vali Konakları 2, Antalya’nın yükselen bir değeri olarak hem yeni bir ev sahibi olmak isteyenlere hem de Antalya’da yatırım yapmak isteyen kişilere eşsiz fırsatlar sunuyor. Covid19 salgın hastalığı sonrasında insanların şehir merkezlerindeki beton yapılaşmadan uzaklaşıp, bahçeli ve doğa ile bütünleşik yaşam alanlarını tercih etmesi eğilimine uygun ödeme koşulları altında cevap veren Antalya Vali Konakları 2 projesinde fiyat artışı yapılmıyor ve ev sahibi olmak isteyen kişilere %0.79 faiz oranı, yüzde 30 peşinat ödemesi ve 180 aya kadar varan vade imkanı sunuluyor.
Yapımına devam edilen projede, sosyal tesis ve konut yapımında sona gelindi. 2021 teslimatlı olan 2+1 - 3+1 – 4+1 ve 5+2 dubleks, ikiz villa, müstakil havuzlu ve havuzsuz konutlarda sınırlı sayıda satış gerçekleştiriliyor.

Antalya Vali Konakları 2 Özellikleri

Eşsiz doğası ile beğeniye sunulan Antalya Vali Konakları 2, toplamda 125 dönüm arazi üzerine kurulu projenin içinde toplamda 420 konut bulunmaktadır. 2+1 ve 3+1 konutların kendilerine ait bahçeleri bulunması projede dikkat çekmektedir. Kendilerine özel bahçeli konut arayan kişiler ikiz villalardan ve müstakil evlerden yararlanabilmektedir. Konutlarda doğalgazlı yerden ısıtma, ebeveyn  banyosu, giyinme odası, ankastre takımı, merkezi klima sistemleri, elektirikli panjur ve akıllı ev sistemi bulunmaktadır.
Sosyal olanakları ile ön plana çıkan Antalya Vali Konakları’nda geniş ve büyük koşu ile yürüyüş yolları, özel güvenlik, futbol ve basketbol sahaları, tenis kortu, restoran ve cafeleri, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, Squash kortu, bay/bayan sauna, masa tenisi ve amfi tiyatro alanı yer almaktadır.

 

Antalya Vali Konakları 2 Uygun Ödeme Koşulları Sunuyor

Covid19 salgın hastalığı sonrasında da insanların sosyal alanlı ve bahçeli konutlara olan taleplerinin artmasına rağmen Antalya Vali Konakları 2 projesinde ödeme şartlarında herhangi bir değişikliğe gitmiyor ve fiyat artırımda bulunmuyor. Böylelikle bahçeli evlerde yaşamak isteyen ve Antalya’da yatırım yapmak isteyen kişilere uygun ekonomik fırsatlar sunuluyor. Kredili alıma uygun olan bu konut projesinde dileyen kişiler 180 aya kadar vade seçeneğinden ve % 0.79 faiz oranından yararlanabiliyor. Konut satışlarında yüzde 30 oranında peşinat alınıyor ve 2021 yılında, yüksek standartlarda ve uygun koşullarda ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Her Dairenin Kendi Otoparkı

Süper Market

Kuaför

Doğal Ürünler, Butik Dükkan

Özel güvenlik

Çocuk oyun alanları

Restoran ve cafe işletmeleri

Tenis kortu

Açık ve kapalı yüzme havuzu

Çocuklar için yüzme havuzu

Basketbol ve futbol sahası

Sauna

Spor salonu

Koşu ve yürüyüş yollarıAntalya’nın yükselen değerleri içinde yer alan Antalya Vali Konakları konutlarında teknik özelliklerinde ise şunlar yer alıyor:

Ebeveyn banyosu

Ses yalıtımı

Kapalı devre TV yayını

Ses yalıtımı

Su deposu

Hidrofor

Bahçehttps://www.valikonaklari2.com/