Antalya'daki Teleferik Kazasında 5 Kişi Tutuklandı

TAKİP ET

Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili olarak eski ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz de dahil olmak üzere 5 kişi tutuklandı. Olayda hayatını kaybeden 1 kişi ve yaralanan 10 kişiyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında 5 kişi tutuklandı, 8 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi ve 1 kişi serbest bırakıldı. Kazada hayatını kaybeden 1 kişi ve yaralanan 10 kişiyle ilgili soruşturma sürüyor. Tutuklananlar arasında eski ANET Genel Müdürü Mesut Kocagöz de bulunuyor.

Haberin Ayrıntıları

Antalya'da gerçekleşen teleferik kazasına ilişkin olarak adli süreç hızla ilerliyor. Kazayla bağlantılı olarak gözaltına alınan 14 kişiden 5'i tutuklanırken, 8 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi ve 1 kişi serbest bırakıldı. Tutuklananlar arasında eski ANET Genel Müdürü ve şimdiki Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz de bulunuyor.

Antalya Adliyesi önünde açıklama yapan CHP İl Başkanı Naim Kamacı, kazada hayatını kaybeden ve yaralanan vatandaşlar için başsağlığı dileyerek, tutuklananlar arasında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de olduğunu belirtti. Kamacı, tutuklamaların nedeninin ise ağır bakım hizmetlerinin gecikmesi olduğunu ifade etti.

Parti üyeleri, tutuklananların cezaevine götürülmesine karşı çıkarak adliye önünde beklemeye başladı. Ancak daha sonra CHP İl Başkanı'nın talimatıyla parti binasında toplanma kararı alındı ve adliye önünden ayrıldılar.