Antalya'da kuyumcuları soyan zanlı Afyon'da yakalandı!

TAKİP ET

Antalya Kepez'de 17 Ekim 2020'de Sevda Kuyumculuk soygunu ile yine aynı cadde üzerinde bulunan 29 Ekim 2021 tarihinde Arıkaya Kuyumculuk soygununu gerçekleştiren, Abuzer Atakan Gür cinayetinin zanlısı Afyonkarahisar polisin dikkati sayesinde yakalandı.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile İstihbarat Şubesi ekipleri,  Afyonkarahisar-Kütahya kara yolunda şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Araç Sürücü Serkan.Ö'yü otomobilin motor bölümünde beze sarılı kalaşnikof tüfek bir şarjör, 15 mermi, 100 bin lira, bir kilogram külçe ve 177 gram saf altın ele geçirildi.

Malzemelerin yakalanmasının ardından Serkan Ö. Sorguya alındı. Serkan Ö. sorgusunda Antalya'da 17 Ekim 2020 tarihinde yaşanan Sevda Kuyumculuk  ile yine aynı cadde üzerinde 29 Ekim 2021 tarihinde Arıkaya Kuyumculuk soygunu ve Abuzer Atakan Gür'ü cinayeti gerçekleştirdiğini itiraf etti .

Afyonkarahisar Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "29 Ekim'de Antalya'da kuyumcu Abuzer Atakan Gür'ü vahşice katleden ve kamuoyunda derin bir üzüntüye neden olan silahlı soygun olayının firari şüphelisi şahıs, ekiplerimizin duyarlılığı neticesinde para, altın, silah ve ekipmanla Afyonkarahisar'da yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğümüzü kutluyoruz." ifadelerine yer verildi




antalya kuyumcu soygunu antalya kuyumcu soygunu yakalandı antalya kuyumcu soygunu yakalandı mı antalya kuyumcu soygunu 2021 antalyada kuyumcu soygunu