Ankaraspor – Sakaryaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Ankaraspor kendi sahasında Sakaryaspor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Beyaz Grupta Ankaraspor ile Sakaryaspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Ankaraspor – Sakaryaspor maçı ne zaman, hangi kanalda..

Hafta içi oynanan karşılaşmada Velimeşespor’u deplasmanda 3-0 gbi net bir skorla mağlup eden Ankaraspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde ligin iddialı ekiplerinden Sakaryaspor'u konuk edecek.

ANKARASPOR EVİNDE GALİP GELMEK İSTİYOR
Ligde ilk 6 maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile 13 puan toplayan Ankaraspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor

SAKARYASPOR BU MAÇTADA 3 PUAN HEDEFLİYOR
TFF 2. Lig’in 6. haftasında bugün deplasmanda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Osmanlı Stadyumunda Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan  Sakaryaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu

Ankaraspor – Sakaryaspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Ankaraspor – Sakaryaspor maçı 10 Ekim 2021 (bugün) saat 19:00 itibari ile başlayacaktır.

Ankaraspor – Sakaryaspor Puan Durumu
Ev sahibi Ankaraspor takımı ligde oynadığı üç karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 13 puan topladı. Puan cetvelinin 5. sırasında yer alıyor.  Sakaryaspor ise 6 karşılaşma sonrasında 3 galibiyet 3 beraberlik alarak 12 puan topladı. Sakaryaspor'un şu ana kadar mağlubiyeti bulunmuyor. Puan cetvelinde averajla 8. sırasında yer alıyor.  

Ankaraspor – Sakaryaspor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Sakarya Osmanlı Stadyumunda oynanacak

Ankaraspor – Sakaryaspor Maçı hangi kanalda
Şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bilgi verilmedi. Sakaryaspor sosyal medya hesabında canlı yayın yapacak kanalın bulunmadığını açıkladı. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak izlenebilecektir.

ankaraspor sakaryaspor hangi kanalda canlı izle