Ankara Kız Öğrenci Yurdu

TAKİP ET

Pek çok öğrenci üniversite yıllarında rahat, konforlu ve güvenli bir ortamda yaşamayı isterler

Pek çok öğrenci üniversite yıllarında rahat, konforlu ve güvenli bir ortamda yaşamayı isterler. En güvenli yaşam alanlarından birisi de güvenlikli öğrenci yurtlarıdır. Eylül kız öğrenci yurdu da öğrencilere güvenli bir ortamda konforlu bir şekilde yaşamalarını sağlıyor.

 

Bir öğrenci yurdundan beklenebilecek bu yurtta fazlası ile mevcut. Öğrencilerin odaları oldukça konforlu olup öğrenciler için en iyi hizmetler sunulmaktadır.

 

Ankara Kız Öğrenci Yurdu Odaları Kaç Kişilik?

 

 Kimi öğrenciler yaşam alanlarını bir başkası ile paylaşmayı istemezler ve kendilerine ait bir odası olsun isterler. Kimi öğrenciler ise oda arkadaşları ile vakit geçirmekten keyif alarak odasını arkadaşları ile paylaşmak ister. Bu nedenle Eylül kız öğrenci yurdu en az 1 kişilik en fazla ise 4 kişilik olacak şekilde farklı odalar ile hizmet vermektedir. Öğrencilerin ya da ailelerin tercihi ile öğrenciler odalarının kaç kişilik olacağını belirleyebilirler.

 

Ankara Kız Öğrenci Yurdu Avantajları

 

Ankara kız öğrenci yurdu kız öğrenciler için pek çok yönden avantajlıdır. Konforlu olan bu yurtta öğrenciler rahat bir şekilde yaşarken sabah kahvaltısı ve akşam yemeği bulunması öğrenciler için oldukça avantajlıdır. Sabah dersi bulunan öğrenciler açık büfe kahvaltı ile kahvaltılarını yaparak okula gidebilirler. Aynı şekilde okuldan dönen öğrenciler yurda gelerek sıcak yemeklerini tüketebilirler.

 

Odalar içerisinde banyo ve tuvalet bulunması öğrenciler için oldukça avantajlıdır. Toplu kullanım alanlarından ise kendilerine ait kişisel ihtiyaçlarını giderebilecekleri alanlar mevcut.

 

Ankara Kız Öğrenci Yurdu Hizmetleri Nelerdir?

 

Ankara kız öğrenci yurdu için en iyi tercih Eylül kız öğrenci yurdu olabilir. Yurt odaları oldukça donanımlı olup öğrencilere konforlu, ferah ve temiz bir ortam sunuyor. Odaların günlük temizlikleri ve banyo temizlikleri günlük olarak yapılıyor. Ayrıca her hafta nevresimler görevliler tarafından değiştiriliyor. Yurt içerisinde açık ve kapalı teras bulunmakta olup öğrenciler için sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de yurtta verilmektedir.

 

Ankara Kız Öğrenci Yurdu Ulaşım Olanakları

 

Ankara kız öğrenci yurdu için ailelerin en çok önemsedikleri özelliklerden birisi de üniversiteye yakın olmasıdır. Eylül kız öğrenci yurdu Ankara Üniversitesine 5 dakika, Gazi Üniversitesine 10 Dakika yürüme mesafesindedir. Hacettepe, Odtü, Başkent, Atılım, Bilkent, Ufuk ve Tobb üniversitelerine de tek ulaşım aracı ile gidilebilecek bir konumdadır.