Ankara İŞKUR şube müdürü Mukadder Can hayatını kaybetti

TAKİP ET

Ankara İşkur Genel Müdürlüğünde herkesi derinden üzen bir olay yaşandı. 46 yaşındaki Mukadder Can Ankara'da şube müdürü olarak çalıştığı İŞKUR Genel Müdürlüğünde, henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle binanın teras katından atlayarak intihar etti.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğü bugün şok intihar olayı ile sarsıldı. İşkur binasının terasından atlayam Mukadder Can hayatını kaybetti.

Olay, Ankara’nın Yenimahalle ilçesi, Mevlana Bulvarında bulunan İŞKUR Genel Müdürlüğü binasında meydana geldi.

İŞKUR Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığında şube müdürü olarak görev yapan evli ve 3 evlat sahibi olan Mukadder Can, bilinmeyen bir nedenle binanın 16’ncı katına çıkarak kendini boşluğa bıraktı.

Aynı binanın giriş katı üzerindeki diğer teras katına düşen Mukaddder Can’ı gören çalışanlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen 112 sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Mukadder Can’ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Olayın ardından mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşayarak gözyaşlarına boğuldular. 

Mukadder Can'ın cenazesi 30 Haziran 2021 Çarşamba günü (yarın) Pursaklar Şehitlik Camiinde kılınacak öğlen namazına müteakip Pursaklar mezarlığına defnedilecektir.

Merhuma Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

mukadder can işkur mukadder can işkur