Ankara Erkek Yurdu

TAKİP ET

Ankara erkek yurdu konusunda oldukça avantajlı bir şehir olarak bilinmektedir yani çok fazla alternatif bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Özel Güneş Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'dur.

Ankara erkek yurdu konusunda oldukça avantajlı bir şehir olarak bilinmektedir yani çok fazla alternatif bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de Özel Güneş Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’dur.

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Özel Güneş Yüksek Öğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Ankara’nın Tandoğan ilçesinde bulunmaktadır. Konum olarak gayet iyi bir yere sahip olan yurt, 2007’den beri erkek öğrencilere hizmet vermektedir.

Yurt Hizmetleri

Ankara erkek yurdu seçeneklerinden biri olan Güneş Erkek Öğrenci Yurdu, erkek öğrencilere pek çok farklı hizmet vermektedir. İlk olarak yurtta güvenlik, kamera, sağlık hizmetleri, özel kilit hizmetleri, yangına karşı güvenlik sistemi, haftalık nevresim değişikliği, günlük oda temizliği, oda servisi, kat balkonları gibi pek çok imkanın bulunduğunu söyleyebiliriz. Eğer sizin için verilecek imkanlar önemliyse Güneş Erkek Yurdu’nu tercih edebilirsiniz.

Yurt seçimi yapılırken öğrenciler genellikle yemek konusuna çok dikkat etmektedir. Bu konuda da yurdun oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü öğrencilere ev konforunu yaşatmak isteyen yurtta yemekhane ve kafeterya bulunmaktadır. Bu sayede hem kahvaltı hem de akşam yemeği gibi hizmetlerin verildiğini görüyoruz.

Profesyonel mutfak hizmeti bulunan yurtta 7 & 24 dilediğiniz yemeği yiyebilirsiniz. Ayrıca kafeterya kısmı olduğu için, yemek haricinde de yiyecek pek çok şey bulunmaktadır. Mesela tost, köfte, gözleme çeşitleri gibi yemek alternatiflerinin olduğunu söyleyebiliriz.

Kafeteryanın başka bir özelliği ise sinema sisteminin ve ders çalışma bölümünün olmasıdır. Böylece yurtta hem keyifli vakit geçirip hem de ders çalışabilirsiniz.

Yurt Konumu

Yurt seçimi yaparken konumuna da dikkat etmeniz gerekmektedir. Metro, dolmuş ve otobüs duraklarına 5 dakika mesafede bulunan apartın oldukça başarılı bir konuma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne de tek vasıta ile 5 dakikada ulaşabilirsiniz.

Üniversitelere olan yakınlığı da başarılı olan yurt Ankara, Hacettepe ve Gazi Üniversitelerinde okuyan öğrenciler için oldukça iyi bir konuma sahiptir. Ankara Erkek Yurdu seçeneklerine baktığımız zaman üç farklı okula yakın olması sebebiyle Güneş Erkek Öğrenci Yurdu’nun oldukça mantıklı bir seçim olduğunu söyleyebiliriz.