Anadolu Üniversitesi'nden flaş yüz yüze eğitim açıklaması!

TAKİP ET

Anadolu Üniversitesi'nden yüz yüze eğitimle alakalı açıklama geldi. Üniversitenin internet sitesinden uygulanan açıklamada, eğitimin 'yüz yüze' ve 'çevrimiçi' karma şeklinde yapılmasının planlandığı belirtildi.

Açıklamada, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Örgün Sistem Güz Dönemi derslerinin, 4 Ekim 2021 tarihinde ‘hibrit eğitim’ olarak adlandırılan ‘yüz yüze’ ve ‘çevrimiçi’ karma şeklinde yapılmasının planlandığını açıkladı.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ’NDEN AÇIKLAMA
Üniversitenin internet sitesinden uygulanan açıklamada, “Üniversitemizde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi dersleri, 4 Ekim 2021 tarihinde başlayacaktır. Eğitimin, Yükseköğretim Kurulu Kararları ve Sağlık Bakanlığı tedbirleri öneme alınarak, hibrit eğitim’ şeklinde (yüz yüze ve çevrimiçi karması) yapılması planlanmaktadır. Bu planlamada, birtakım dersler tamamıyla çevrimiçi, birtakımları tamamıyla yüz yüze, birtakımları ise sınıf içerisinde canlı yayın ile birlikte verilecektir. Hangi dersin ne şekilde verileceği, bölüm ve programların internet sitelerinden duyurulacaktır. Öğrencilerimize sevgiyle duyurur, sağlık ve esenlik içersinde kampüsümüze bekleriz” 

anadolu üniversitesi açıklama yüz yüze eğitim