Anadolu Gençlik Derneği, "Özgür Filistin Mitingi"ne Davet Ediyor

TAKİP ET

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı tepkisini göstermek amacıyla vatandaşları 15 Ekim Pazar günü İstanbul Maltepe'de düzenlenecek "Özgür Filistin Mitingi"ne davet ediyor.

Anadolu Gençlik Derneği, İstanbul'da "Özgür Filistin Mitingi"ne Katılım İçin Davet Ediyor

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı tepkisini göstermek ve Filistin direnişini desteklemek amacıyla 15 Ekim Pazar günü saat 14.00'te İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirilecek "Özgür Filistin Mitingi"ne katılım sağlamak için vatandaşları davet ediyor.

Coşkun, yaptığı açıklamada, işgalci İsrail'in zulmüne karşı Filistin direnişini desteklemek için düzenlenen bu önemli buluşmaya tüm dünya ile birlikte Türkiye'den de destek vereceklerini belirtti. Mitingin, Filistin halkının ve mazlumların yanında olduklarını dünyaya göstereceğini vurgulayan Coşkun, tüm halkı mitinge katılmaya çağırıyor.

Aynı zamanda, Afyonkarahisar merkez ve tüm ilçelerinden vatandaşları mitinge ücretsiz bir şekilde götürmeyi planladıklarını ifade eden Coşkun, Filistin sevdalılarını haklı davalarda desteklemek için ellerinden geleni yapacaklarını söylüyor. "Haklı davamızda Filistin'in sonuna kadar yanındayız" diyen Coşkun, mitinge katılmak isteyenleri iletişime geçmeleri durumunda ücretsiz olarak mitinge taşıyacaklarını belirtti.

Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Özgür Filistin Mitingi