Ampute Milli Takımı Afyon'da kampa girdi

TAKİP ET

Afyonkarahisar Spor Kompleksi , Milli takımları ağırlamaya devam ediyor. Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Ampute Milli Takımımız, kamp adresi olarak yine Afyonkarahisar'ı tercih etti.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi hizmete girmesi ile özellikle yaz kampı dönemlerinde birçok futbol kulübünü misafir ediyor. Son olarak yaz dönemi kamp sürecine giren takımlardan Ampute Milli Takımımız 'Sporda Gözde Şehir' Afyonkarahisar'da hazırlıklarını tamamlayacak. Gurur kaynağımız Ampute Milli takımımızı Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, konaklayacakları AFBEL Termal Otel önünde, çiçeklerle karşıladı.

Ampute Milli Takımı 6 teknik ekip ve 25 sporcu, 14 gün boyunca şehrimizin; sportif imkânlarının yanı sıra temiz doğasından, serin havasından ve lezzetlerinden faydalanacak.  İçerisinde 15 bin kişilik stadyum, 2'si sentetik, 10'u doğal çim olmak üzere 12 futbol sahası, bin araçlık otopark, 12 loca, yarı olimpik yüzme havuzu, 2 kapalı 2 açık tenis kortu, 2 kapalı spor salonu, güreş eğitim merkezi, kamp eğitim merkezi, zemini tamamen kauçuk kaplamalı atletizm alanı ve su kayak tesisinin bulunduğu Afyonkarahisar Spor Kompleksi, yaz kampının gözdesi olmaya, spora ve sporcuya verdiği önemi de çeşitli yatırımlarla destekleyerek örnek olmayı sürdürecek.

BU VATANIN EVLATLARINA HER TÜRLÜ İMKÂNI SUNMAYA HAZIRIZ

Ampute Milli Takımı'nın Afyonkarahisar'da kamp yapacak olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; "Spor yatırımlara verilen önemin, takımların Afyonkarahisar'da kamp yapma isteği ile taçlandığını görüyoruz. Afyonumuza her anlamda Dünya'ya tanıtma çalışmalarımızı spor alanında da sürdürüyoruz. Gurur kaynağımız Ampute Milli Takımımız her yıl şehrimizi kamp adresi olarak tercih ederken bizleri de gururlandırıyor. Şampiyon Ampute Milli Takımımızı Afyonkarahisar'da ağırlamaktan şeref duyuyoruz. Bayrağımızı gökyüzünde dalgalandıran bu vatanın evlatlarına her türlü imkânı sunmaya hazırız. Ampute Futbol Takımımızın idareci ve yöneticilerine teşekkür ediyorum." dedi.

ampute milli takımı ampute milli takımı 2021 ampute milli takımı kamp ampute milli takımı afyon