Amasya'da Korkunç Kaza: 6 Ölü, 35 Yaralı

TAKİP ET

Amasya'nın Merzifon ilçesinde meydana gelen trajik bir kaza sonucu, yolcu otobüsünün devrilmesiyle 6 kişi hayatını kaybetti ve 35 kişi yaralandı. Kazada kaybedilen vatandaşların isimleri de açıklandı.

Merzifon'da Yolcu Otobüsü Kazası: 6 Ölü, 35 Yaralı

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen acı bir kaza, şehri yasa boğdu. Ankara'dan Tokat'a gitmek üzere yola çıkan bir yolcu otobüsü, Merzifon Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi.

Kazanın hemen ardından bölgeye acil sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak kurtarma çalışmalarına rağmen, kaza sonucu 6 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, 35 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavisi sürerken, hayatını kaybeden vatandaşların isimleri açıklandı:

Durmuş Uysal (45)

Melisa Kor (19)

Edanur Çelik (20)

Semanur Tahtakılıç (22)

Urguç Karadayı (51)

Hilal Çelebi (18)

Kazada hayatını kaybedenlerin aileleri ve yakınları büyük bir üzüntü içinde. Yaralıların tedavi süreci ise devam ediyor. Kazanın nedeni hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldı

amasya trafik kazası amasya trafik kazası bugün amasya trafik kazası olenlerin isimleri amasya trafik kazası kimler öldü amasya trafik kazası ölenler