Alusso Thermal Hotel'de yeni yıl coşkusu

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da ihtişamı ve modernliği ile Avrupa'nın en gözde termal Hotel Spa merkezi olan Alusso Termal Hotelde yeni yıl coşkusu yaşandı. Hotelin misafirleri Esra Özmen ve Emre Kaçar'ın şarkılarıyla 2023 yılına merhaba dedi.

Afyonkarahisar Alusso Thermal Hotel’de yeni yıl kutlaması renkli ve coşkulu geçti. Yılbaşını termal otelde geçirmek isteyen misafirler Alusso Termal Otelde muhteşem bir gece yaşadı.

Thermal Hotelde düzenlenen yılbaşı programı çerçevesinde, birçok etkinlikte yer aldı. Esra Özmen ve Emre Kaçar’ın muhteşem şarkıları ile yeni yıl karşılandı. Yeni yıla Alusso Termal Hotelde giren misafirler unutulmaz bir gece yaşadı.

"Esra Özmen ve Emre Kaçar ile unutulmaz bir yılbaşı gecesi''

2023'e ALUSSO THERMAL HOTEL'de giren konuklar Esra Özmen ve Emre Kaçar’ın şarkılarıyla coştu. Günler öncesinden yılbaşı rezervasyonu yaptıran konuklar otelde gerçekleştirilen 2023'e merhaba gecesine katıldı. Özmen ve Kaçar’ın söylediği şarkılarla güzel bir gece geçiren misafirler gecenin geç saatlerine kadar eğlendi, halaylar çekti.

Afyonkarahisar'da görev yapan basın mensuplarınıda aileleri ile birlikte misafir eden Alusso Hotel yönetimi adına Ertuğrul Sevim Afyon Kent Haber mikrofununa şu açıklamalarda bulundu.

Haber: Afyon Kent Haber / Mustafa ŞENGÜL



alusso thermal hotel