Alper Nuri Çil trafik kazasında hayatını kaybetti

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Emirdağ İlçesi Vergi Dairesi güvenlik personeli olan Bayram Çil'in oğlu Alper Nuri Çil, görev yaptığı Bingöl'de meydana gelen elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

Jandarma Uzman Çavuş Alper Nuri Çil (25) Elazığ, Bingöl Karayolunda kendi özel aracıyla trafik kazası geçirdi. Çil, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Alper Nuri Çil'in cenazesi, 29 Mart 2024 Cuma günü öğle namazını müteakip Dinar İlçesi Merkez Ulu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Dinar Asri Mezarlığı'na defnedilecektir. Bu acı kaybın ardından, merhuma Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Alper Nuri Çil'in Bingöl'de gerçekleşen trafik kazası sonucu yaşamını yitirmesi memleketi Dinar ilçesinde ve babasın görev yaptığı Emirdağ'da derin bir üzüntüye neden oldu. Acı haber, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

Cenaze namazı, Dinar ilçesinde düzenlenecek ve Çil, sevenlerinin duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlanacak.

Şu an için trafik kazasıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamıştır. Olayın detayları hakkında net bilgi bulunmamaktadır.