Ali Özkaya :Örnek bir proje olarak bölgeye hizmet verecek

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Ali Özkaya, Dinar'da TOKİ ve Belediye işbirliği ile yapılacak olan Oto Galericiler sitesi ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Özkaya ; Örnek bir proje olarak bölgeye hizmet verecek.”
Dinar’da oto ve traktör galericilerinin düzensiz ve dağınık şekilde etkinlik gösterdiğini hatırlatan Milletvekili Özkaya, yapılacak yeni site ile bu bozukluğun ortadan kalkacağını kaydetti.

Projenin Dinar Belediyesi ve TOKİ aracılığıyla ortaklaşa yürütüldüğünü ve ilçeye mühim bir yapıt kazandırılmış olacağını beyan eden Milletvekili Özkaya, “Proje vasıtası ile ilçede etkinlik gösteren galerici esnafına nezih ve çağdaş bir alan kazandırmış olacağız. Dinar’da bu alandaki mühim bir eksikliği de gidermiş olacağız. Projenin tamamlanmasıyla eş güdümlü ilçeye 125 bin metrekareden çok bir alan üzerine, 57 dükkan, 5 adet ticari iş yeri, 1 adet idari bina ile 1 adet akaryakıt istasyonu inşa edilmiş olacak. Yani toplamda 64 dükkan burada vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi. İlçenin ekonomik gelişimine büyük bir katkı sağlayacak olan tesisin en kısa sürede inşasının tamamlanacağını kaydeden Milletvekili Özkaya, “Dinar amacıyla ne söz verdiysek bir çoğunu yapmanın gayretindeyiz. Belediye Başkanımız Nihat Sarı’nın seçim beyannamesinde belirttiği projelerin tamamını İnşallah bu dönemde yaşama geçireceğiz. Dinar'da ve Afyonkarahisar'ımızın bütün ilçelerinde yapılacak her hayırlı işin en büyük destekçisi ve takipçisiyiz. Bütün Afyonkarahisar'ın hizmetindeyiz.

Başkan Sarı’dan Vekil Özkaya’ya Teşekkür
Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’da bir açıklama yaparak, sürecin en başından itibaren Milletvekili Özkaya’nın projeyi yakından takip ederek destekçisi olduğunu belirterek, Özkaya’ya projenin yaşama geçmesi nedeniyle teşekkür etti. Başkan Sarı açıklamasında proje ile alakalı olarak şunları söyledi; “Seçim beyannamemizde yer alan Oto Galericiler Sitesi projemiz amacıyla oluşturulan görüşmeler sonucunda hazırlanan projenin onayı ardından zemin etüt ve ölçüm çalışmalarının da tamamlanmasının ardındannda bugün Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile belediyemiz  arasında sözleşmemizi imzaladık. Hedefimiz en kısa sürede ihale adımını tamamlayıp galericiler sitemizin esasını atmaktır. Bizlere projemizi yaşama geçirmemizde destek veren Milletvekilimiz Ali Özkaya’ya ve bütün TOKİ yetkililerine teşekkür ediyorum.”