Ali Altuntaş'ı makamında ziyaret ettiler

TAKİP ET

Afyon Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken'den Çobanlar Belediye Başkanı Ali Altuntaş'ı makamında ziyaret etti.

ÇOBANLAR BELEDİYESİ, YARGININ 2 ÖNEMLİ İSMİNİ AĞIRLADI

 

Afyon Cumhuriyet Başsavcısı  ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı  Çobanlar ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

 

Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ı makamında ziyaret eden Afyon Cumhuriyet  Başsavcısı Mustafa Çelenk ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken, ilçe hakkında  genel bilgiler aldı. Başkan  Ali Altuntaş, ziyaretten  son derece memnun olduklarını belirterek “Yargımızın iki önemli ismi, Kıymetli  Başsavcımız Sayın Çelenk ve Adli  Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Fatih Serdar Köken’i ilçemizde görmekten mutlu olduk. Hem belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler verdik hem de ilçemizin  genel yapısını anlattık. Yargımızın iki  güzide  ismini belediyemizde ağırlamaktan  onur duyduk” dedi.

 

Afyon Cumhuriyet  Başsavcısı Mustafa Çelenk de yaptığı kısa açıklamada, “Ali Altuntaş başkanımız bizlere birkaç kez ziyarette bulundu. Biz de Komisyon Başkanımızla birlikte iade-i ziyarette bulunduk” diye konuştu.

 

Çobanlar Belediye Başkanı Ali  Altuntaş, Afyon Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa  Çelenk ve Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Serdar Köken’e günün anısına hediye takdim etti.

 

Ziyarette, İl Genel Meclisi Üyesi  Cengiz Ceylan, Çobanlar eski Belediye Başkanı Salih Alaka ve bazı belediye meclis  üyeleri de hazır bulundu.