"AKÜ öğrencileri ve faaliyetleri "Kampüs" radyo programında tanıtıldı"

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), yerel medya ile birlikte çalışarak öğrenci kulüp ve topluluklarını tanıttığı, bilimse...

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ), yerel medya ile birlikte çalışarak öğrenci kulüp ve topluluklarını tanıttığı, bilimsel çalışmalarını, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerini paylaştığı "Kampüs" adlı radyo programının sezon finalini Mayıs ayı sonunda yaptı. Program, Afyon Gün FM'de 2020 yılından bu yana yayınlanmakta ve AKÜ Kurumsal İletişim Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Sena Coşkun tarafından koordine edilmektedir.

Program, 15 ayrı bölüm halinde gerçekleştirildi ve AKÜ Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu, Motosiklet Topluluğu, Yaban Hayatı Koruma ve Kurtarma Topluluğu, Tiyatro Topluluğu, Edebiyat Topluluğu, Kütüphane Topluluğu, Karahisari Genç Yeşilay Topluluğu, İnşaat Mühendisliği Kulübü, Matematik Eğitimi Kulübü, Gastronomi Kulübü, Tarih Kulübü, Felsefe Kulübü, Doğa Koruma Topluluğu ve Sosyoloji Kulübünün yanı sıra AKÜBiotek Takımı'nı da içermekteydi. Program, FM 99.9 frekansında ve Afyon Gün FM'in Facebook ve Instagram hesaplarında canlı olarak yayınlanmaktadır.

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, programın 8 ay boyunca kesintisiz olarak gerçekleştirildiğini belirtti ve programın devam etmesi için Afyon Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar'a ve çalışanlarına teşekkür etti. Yeni akademik yılda da işbirliklerinin devam edeceği belirtildi.