AKÜ İİBF Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet törenlerini gerçekle...

Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet törenlerini gerçekleştirdi. İİBF Maliye, İşletme ve İngilizce İşletme Bölümü 2023 mezunları, 24 Mayıs 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi'nde kep attılar. Törene AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, İİBF Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ve diğer birçok öğretim elemanı, öğrenci ve aileleri katıldılar.

25 Mayıs 2023 tarihinde İktisat, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü mezunlarının geleceğe uğurlandığı törene de AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve diğer öğretim elemanları, öğrenci ve aileleri katıldı.

İİBF Dekanı Prof. Dr. Tuğrul Kandemir, öğrencilerin öğrenim hayatları boyunca fakülte olarak ellerinden geleni yaparak mezuniyet sonrası iş hayatına en iyi şekilde hazırlamaya çalıştıklarını ifade etti. Fakültenin akademik ve fiziki imkanları hakkında bilgi veren Kandemir, İİBF'nin en kalabalık ve en çok bölüme sahip olan fakülte olduğunu belirtti.

Konuşmasında öğrencilere seslenen Kandemir, iş hayatının rekabetin yoğun olduğu bir yer olduğunu vurgulayarak, mezun öğrencilerin iş hayatında öğrenim hayatlarında edindikleri bilgileri daha da geliştirmeleri gerektiğini söyledi. Mezunların evlilik, iş tercihleri ve diğer hayat kararlarının önemli olduğunu da belirtti.

28. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da İİBF'nun AKÜ'nün kurucu fakültesi olduğunu ifade etti ve mezunlara başarılar diledi. Özkaya, mezuniyet sonrası 3 yılın kritik bir dönem olduğunu belirterek, bu dönemde alacakları kararların hayatlarının ilerleyen dönemlerinde etkili olacağını ifade etti.

Tören, plaket takdimleri, mezun öğrencilerin temsili diplomalarını alması ve kep atmasıyla sona erdi.